More

  Robotul umanoid Sophia intră în bucătăria LIDL

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Robotul umanoid Sophia este invitat special în cel de-a treilea episod Bucătar după Ureche, marca Lidl. Ce a ieșit din mâinile unui robot la comanda unui chef din România, urmăriți în video-ul din articol.

  Dacă în primele două episoade, invitații care au gătit pe scena Bucătar după Ureche au fost personalități îndrăgite de români, cea de-a treia ediție a emisiunii aduce în bucătărie un personaj celebru în toată lumea, Sophia the Robot, primul robot cu cetățenie, aflată pentru prima oară în România și pentru prima oară la un show de gătit.

  Și tocmai pentru că invitatul este unul deosebit, lucrurile iau o turnură neașteptată, iar Sophia îi pune pe Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits într-o reală dificultate în a ține pasul cu ea.

  În primul show de gătit marca Lidl, Bucătar după Ureche, Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits demonstrează că oricine poate găti rețete aparent sofisticate, dacă indicațiile primite sunt pe înțelesul tuturor.

  Cele două gazde au invitați speciali, cărora Andrei Aradits le oferă indicații pentru realizarea unui preparat gătit, în același timp, de către Chef Florin Dumitrescu, aflat în spatele unui paravan, și, deci, fără a putea fi urmărit de invitatul care a acceptat provocarea.

  Episodul cu robotul umanoid Sophia poate fi urmărit pe https://surprize.lidl.ro/bucatardupaureche și pe canalul de YouTube Lidl România. Tot aici, românii pot urmări și primele doua episoade, ce i-au avut invitați pe Micutzu, respectiv pe amuzantele fete de la Like One.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.