More

  Huawei lansează campania See more of Romania

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei lansează campania de comunicare ”See More of Romania” concentrată pe peisajele surprinse în întreaga țară.

  Producătorul chinez a adaptat campania globală ”See More” la piața din România și a cooptat astfel 20 fotografi talentați care vor “vedea” mai mult din România, timp de trei luni, cu modelele de vârf ale gamei P20, Huawei P20 și Huawei P20 Pro, surprinzând peisaje din sute de locuri frumoase de peste tot din țara noastră.

  Peisajele vor fi încărcate atât în aplicațiile de hărți deja existente, pentru a înlocui imaginile neactuale sau nereprezentative, care există în prezent, cât și pe site-ul campaniei, care integrează o hartă interactivă, dedicată doar fotografiilor surprinse cu modelele din seria P20, www.seemoreofromania.com.

  Mai mult, în etapa următoare a campaniei, și românii vor putea participa activ la schimbarea în bine a hărții online a țării: aceștia sunt invitați să propună locuri care merită să aibă fotografii mai reprezentative în mediul online, și mai ales în aplicațiile dedicate de hărți, iar, într-o parte dintre acestea, fotografii campaniei vor ajunge pentru a surprinde peisaje și cadre de poveste.

  “Noile modele ale seriei P20 îți permit să vezi mai mult: mai multă frumusețe în jurul tău, mai multe detalii și mai multă emoție, să surprinzi și să vezi fotografii mai frumoase. Însă, fotografiile frumoase trebuie să aibă un scop.

  Dacă anul trecut scopul Huawei a fost să strângă portrete frumoase pentru a contribui la o imagine mai bună a României, anul acesta ne propunem să contribuim la schimbarea în bine a hărții online a României, prin adăugarea unor imagini reprezentative, surprinse cu modelele seriei P20, în cazul unor locuri ale căror fotografii existente în momentul de față nu le fac dreptate.

  Suntem mândri că am reușit să dezvoltăm o campanie de amploare, să aducem alături de noi 20 de fotografi talentați și sperăm că, și de această dată, românii vor rezona cu obiectivul campaniei noastre: acela de a promova România prin intermediul locurilor minunate din întreaga țară” a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Huawei Consumer Group România.

  Cristian Suțu, Vlad Eftenie, Dragoș Asaftei, Sorin Onișor, Tiberiu Arsene, Raluca Ciornea, Călin Stan, Mihai Moiceanu, Sebastian Vasiu, Adrian Petrișor, Anca Cheregi, Andreea Retinschi, Dan Dragomir, Silviu Matei, Alex Damian, Dan Mihai Bălănescu, Silviu Răcheriu, Matei Edu, Adrian Dan și Cătălin Georgescu sunt cei 20 de fotografi care au surprins sau vor surprinde în continuare peisaje care merită împărtășite cu ajutorul modelelor Huawei P20 și Huawei P20 Pro din sute de locații din întreaga țară.

  Campania se va derula în perioada mai-iulie 2018, iar utilizatorii vor putea trimite propunerile lor în intervalul 5-25 iunie, urmând ca apoi să fie organizate deplasări ale fotografilor cooptați în campanie, dar și ture foto cu o parte din utilizatori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.