More

  Plantronics RIG 500 Pro: Ce sunet are victoria prin căștile de gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Plantronics RIG 500 Pro sunt o pereche de căști de gaming. Sunt peste 2.5 miliarde de gameri activi în întreaga lume, dintre care aproximativ jumătate cheltuiesc bani când se joacă.

  Industria de gaming pe computer este estimată să ajungă la 33.6 miliarde de dolari până în 2020, potrivit Video Gaming Africa.

  Veniturile totale pentru industria de hardware de gaming pentru PC în 2017 sunt așteptate să ajungă la 23.11 miliarde de dolari.

  Ce vrem să transmitem prin aceste informații? Fie că ești gamer amator sau profesionist, acum este momentul să investești mai mult și mai atent în aparatură. Experința de gaming trebuie să fie captivantă.

  S-au dus acele vremuri în care jucai jocuri video pe PC folosind o pereche de căști lipite cu bandă adezivă sau mouse-ul cu bilă.

  Pentru avea parte de ce mai bună experiență de gaming, trebuie să te asiguri că investești responsabil. Investiția trebuie să fie atât în harware-ul necesar să susțină jocurile video moderne, cât și în perifericele de gaming.

  Degeaba jocul tău este construit pentru rezoluții maxime, dacă nu îl joci pe un monitor de gaming pe măsură. Dar ce experiență de gaming este aceea în care nu auzi detaliile de pe câmpul de luptă?

  Despre monitoare, căști și mouși de gaming am mai vorbit pe Noobz. Dar game de produse este într-o continuă dezvoltare. Pentru că de fiecare dată apar noi tehnologii, vom continua să îți aducem în prim-plan produsele noi apărute.

  Plantronics RIG 500 Pro HC te ajută să învingi pe câmpul de luptă

  Vom vorbi despre căștile de gaming Plantronics RIG 500 Pro HC. Sunt succesoarele căștilor de gaming  Plantronics RIG 500 și Plantronics RIG 400, pe care le-am testat nu cu mult timp în urmă.

  Atenție, acestea nu trebuie confundate cu vechile RIG 500 sau cu restul modelelor RIG existențe în ofertele retailerilor din România.

  Plantronics RIG 500 Pro sunt disponibile pe piața internațională în 3 versiuni. În România, cel puțin din câte am documentat noi, nu sunt disponibile decât în varianta intermediară.

  Plantronics RIG 500 Pro de top au un design nou, robust și rezistent. Sunt disponibile într-o varietate de culori, toate la un preț extrem de competitiv, de puțin peste 350 lei.

  Din acestea derivă designul pentru căștile RIG 500 Pro HC pe care le-am testat noi, și pe care urmează să le oferim la concurs pe Facebook Noobz. Ele au o construcție din plastic. Factorul diferențiator între gama de top și acesteao face materialul din care este creată  banda de susținere.

  Același lucru este valabil și când vorbim despre diferențele între căștile RIG 500 Pro mid-range și cele accesibile ca preț.

  Plantronics a creat inclusiv o pereche de căști în ediție limitată numită RIG 500 Pro Esports Edition. Acest model este cel mai scump din gamă. Din păcate, în România nu este disponibilă.

  Plantronics RIG 500 Pro HC sunt compatibile cu Xbox One, PS4 și PC. Sunt foarte ușoare și oferă o experiență audio de înaltă rezoluție, datorită tehnologiei Dolby Atmos.

  Fie că joci jocuri video din categoria MMO, fie că ești fan shooters, cu siguranță o să îți placă foarte mult aceste căști.

  Cu Plantronics faci următorul pas către căștile de gaming profesionale

  Când spui Plantronics, probabil nu îți vine în minte nicio competiție de gaming sau un nou joc video disponibil. Dar, cu certitudine, știi despre companie că este cea mai bună când vine vorba de soluțiile audio.

  După testarea mai multor produse Plantronics, la Noobz, atât din categoria soluțiilor integrate care acoperă căștile, telefoanele pentru birou, audio și conferințele video, putem spune că producătorul ia cât se poate de în serios experiența audio și în ceea ce privește gamingul.

  Deși accentul se pune în mod special pe calitatea audio, nu se pierde din vedere nici confortul în timpul jocului. Chiar atunci când vorbim despre raiduri, de nopți la rând.

  Nu obișnuim să analizăm în detaliu construcția din interiorul căștilor. Lăsăm aceste amănunte specialiștilor în domeniu și pasionaților de hardware. Alegem, în schimb, să ne rezumăm la experiența de utilizare în ansamblul ei.

  Când vine vorba de modelul de căști de gaming RIG 500 Pro HC de la Plantronics, putem garanta că vei auzi fiecare detaliu și fiecare pas al competitorilor tăi. Cu alte cuvinte, vei știi imediat ce sunet are victoria.

  Pe lângă asta, microfonul căștilor de gaming vine cu funcție de anulare a zgomotului. Această funcție oferă o experiență de gaming plăcută, inclusiv pentru interlocutorii tăi.

  Ne place că sunt foarte ușoare, spre deosebire de unele modele ale altor producători. Căștile grele, după două ore de joc, îți înroșesc lobul urechii, provoacă mâncărimi și disconfort și chiar  dureri de cap.

  Pernele căștilor RIG 500 Pro HC sunt create dintr-un material moale. Acestea, în combinație cu detalii din piele menite să blocheze zgomotul de ambianță, oferă o experiență confortabilă de gaming.

  Plantronics RIG 500 Pro merge perfect cu consola ta

  Pentru gaming-ul pe consolă, trebuie să mai știi că RIG 500 Pro HC vine cu o placă audio RIG, care este în curs de brevetare. Placa se integrează cu controlerul consolei pentru reglarea ușoară a volumului, fără a întrerupe jocul.

  Dacă ai mai folosit căști de la Plantronics, vei observa îmbunătățirile aduse modelului RIG 500 Pro HC. Este o experiența complet diferită, în comparație cu alte căști de gaming din aceeași categorie de preț.

  Un mare upgrade poate fi sesizat de la Plantronics RIG 400 la RIG 500. Diferența este atât în materie de finisaje, cât și la nivel de tehnologie audio și compatibilitate.

  Spre exemplu, pentru a beneficia de Atmos pe PlayStation 4, RIG 400 trebuie utilizate cu o consolă Microsoft. Pentru RIG 500 Pro HC, aceast punct slab a fost eliminat.

  Unii gameri ar spune că e loc de și mai mult bass, dar să nu uităm și de sănătatea urechilor. Oferta trebuie să întâmpine cererea, dar atunci când intervine sănătatea, nicio companie nu ar trebui să treacă aceste limitele.

  Concluzie despre Plantronics RIG 500 Pro

  De menționat este și echilibrul perfect între subbass, midbass și highbass, pe care îl au căștile Plantronics. Este un plus pe care îl au față de căștile altor producători.

  Printre cele mai nocive efecte ale utilizării căștilor se numără pierderea auzului, germenii, încordarea vocii, radiații destul de mari (în cazul unor căști wireless). Astfel că, atunci când alegeți o pereche nouă de căști de gaming, analizați bine atât componentele interne ale produsului, cât și pe cele externe.

  Urmăriți cât de multă atenție acordă producătorul tuturor riscurilor la care v-ați putea supune și alegi în consecință. Atât timp cât sunt luate o serie de măsuri de precauție, căștile pot fi utilizate și vă puteți bucura de beneficiile acestora, fără să expuneți pe nimeni la posibilele efecte dăunătoare ale utilizării lor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.