More

  Cumpără o imprimantă Epson EcoTank în următoarele 2 luni și primești până la 540 de lei înapoi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Epson dă startul campaniei promoționale CashBack, în cadrul căreia clienții pot primi înapoi până la 540 de lei la achiziționarea soluțiilor de imprimare Epson EcoTank.

  Promoția CashBack se aplică doar produselor incluse în campanie și achiziționate în perioada 15 august – 15 octombrie 2018 de la partenerii Epson autorizați.

  Pentru a intra în posesia sumei de până la 540 lei, clienții trebuie să acceseze www.epson.ro/ecotankcashback, să completeze formularul dedicat campaniei și să includă factura care atestă achiziția unei imprimante EcoTank incluse în promoția CashBack.

  Solicitările trebuie făcute în cel mult 30 de zile de la data achiziţiei. Data limită pentru solicitarea banilor este 14 noiembrie 2018.

  Cu sistem integrat de rezervoare de cerneală și cu cap de printare permanent Micro Piezo, echipamentele EcoTank le oferă utilizatorilor o soluție de imprimare fiabilă pentru producerea printurilor de calitate superioară și costuri reduse cu până la 90% faţă de cele cu cartuşe de cerneală.

  Astfel, până la 14.000 de pagini alb-negru sau 11.200 de pagini color pot fi printate cu echipamentele Epson EcoTank. Mai mult, majoritatea modelelor sunt echipate cu conexiune Wi-Fi, așadar clienții au posibilitatea de a imprima rapid documentele de care au nevoie, inclusiv de pe smartphone sau tablete, folosind aplicația Epson iPrint.

  Peste 25 de imprimante Epson EcoTank sunt incluse în campania promoțională CashBack. Toate modelele beneficiază, în plus, de garanție extinsă de la 1 la 3 ani, cu înscriere pe www.epson.ro/garantieimprimante.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.