More

  Logitech G lansează mouse-ul de gaming Logitech G PRO Wireless

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech G lansează Logitech G PRO Wireless, primul mouse wireless de gaming care utilizează tehnologia LIGHTSPEED și este proiectat în colaborare cu jucători profesioniști de esports.

  Mouse-ul Logitech G PRO Wireless a fost conceput pentru un nivel profesionist de joc și dispune de cel mai performant senzor HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K, ultima generație de senzor optic Logitech G, pentru a beneficia de viteză ridicată, precizie și senzitivitate crescută.

  Mouse-ul dispune, de asemenea, de tehnologia wireless LIGHTSPEED exclusivă Logitech G, singura soluție wireless care oferă performanță de top și este utilizată în mod activ în timpul turneelor ​​de către jucători profesioniști.

  Logitech G PRO Wireless a fost conceput astfel încât să aibă o greutate redusă de doar 80g și totuși să fie incredibil de puternic. O adevărată realizare de inginerie este construcția ușoară și puternică, care se datorează unei structuri avansate bazată pe un perete subțire de 1mm și un design unic al endoscheletului. Mouse-ul este, de asemenea, compatibil cu sistemul de încărcare wireless Logitech G POWERPLAY, pentru a avea parte de utilizare fără limite.

  G PRO reprezintă reușita a mai mult de 2 ani de dezvoltare în colaborare cu mai mult de 50 de jucători profesioniști de esports din jurul lumii și îmbină performanța extremă cu cele mai avansate tehnologii într-un design de mouse de gaming, destinat să garanteze obținerea victoriei.

  „Întotdeauna am crezut că tehnologia wireless va avansa atât încât jucătorii profesioniști să utilizeze echipamentul nostru wireless și să câștige”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming.

  Pentru a aduce un avantaj semnificativ în competiție, Logitech G PRO Wireless utilizează senzorul de top HERO 16K de la Logitech G, cel mai performant senzor disponibil în acest moment. Senzorul HERO 16K încorporează un obiectiv complet nou și un algoritm de tracking actualizat, care oferă un tracking extrem de precis și fără accelerare, netezire sau filtrare pe întreaga gamă DPI. Acesta depășește performanța senzorilor din generațiile anterioare și este capabil să depășească 400 IPS, furnizând astfel un tracking de 16.000 DPI și precizie exactă.

  „Având un astfel de mouse wireless și ușor de care știam că pot să depind, a făcut o mare diferență pentru mine în cadrul campionatului”, menționează Profit, jucător al echipei London Spitfire. „M-a ajutat să câștig MVP – este un zeu al moușilor”.

  Echipat cu tehnologia ultra-rapidă wireless LIGHTSPEED, Logitech G PRO Wireless oferă o experiență de joc fără întârzieri, cu o frecvență de redare de 1ms, conexiune wireless optimizată end-to-end și senzitivitate remarcabilă. Receptorul USB LIGHTSPEED poate fi stocat în interiorul mouse-ului pentru o portabilitate ușoară.

  Fiecare aspect al mouse-ului Logitech G PRO Wireless permite control deplin și a fost proiectat în colaborare cu peste 50 de jucători profesioniști de esports, rezultatul fiind un mouse care este extrem de ușor, confortabil și oferă cea mai bună performanță.

  „M-a încântat colaborarea cu Logitech G pentru un proiect precum mouse-ul G PRO Wireless”, spune Zven, jucător la Team SoloMid. „Ei ne-au ascultat și au reacționat la nevoile noastre. Am cerut totul iar ei au creat un mouse uimitor care este perfect pentru nevoile mele.”

  Mouse-ul dispune, de asemenea, de butoane detașabile atât în stânga cât și în dreapta, oferindu-i astfel o structură ambidextră, iar toate butoanele și iluminarea LIGHTSYNC RGB pot fi personalizate folosind aplicația Logitech Gaming Software (LGS). Butonul DPI este amplasat pe partea inferioară a mouse-ului pentru a împiedica schimbările neintenționate ale nivelului de DPI din timpul jocului.

  Preț și disponibilitate Logitech G PRO Wireless

  Mouse-ul de gaming Logitech G PRO Wireless va fi disponibil în magazine începând cu luna septembrie 2018, la un preț recomandat de 699 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.