More

  Pasionații de vinuri au acum combina frigorifică dedicată Grundig

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fie că avem un stil de viață activ cu ieșiri în oraș sau ne place să petrecem timpul cu familia, cu toții ne dorim să ne simplificăm viața. Și pentru că o mare parte din timpul liber îl petrecem chiar acasă, cerem mai mult de la electrocasnicele noastre.

  De aceea, Grundig, producătorul global de top ce oferă game complete de electrocasnice și echipamente electronice destinate casei, vine în întâmpinarea  pasionaților de vinuri cu o combină frigorifică deosebită.

  Creată pentru pasionații de vinuri, combina frigorifică Grundig vine cu un compartiment Wine Cooler, dedicat păstrării vinurilor în condiții optime, pentru a putea fi oricând gata de a fi savurate.

  Fie că vorbim de o cină în doi, o reuniune de familie sau o întâlnire cu prietenii, preparatele culinare preferate vor fi acompaniate de un pahar de vin excelent, păstrat exact așa cum are nevoie.

  Pentru că, orice masă reușită pleacă de la ingrediente proaspete, designul elegant al combinei cu patru uși este însoțit de tehnologiile Full Fresh+ și Super Fresh.

  Tehnologia Full Fresh+ transformă combina frigorifică în locul ideal pentru fructele și legumele preferate, grație orificiilor de ventilație care asigură o temperatură constantă și un nivel crescut al umidității. În plus, compartimentul Vitamin Care Zone simulează, grație tehnologiei cu lumină albastră, condițiile naturale, astfel încât vitaminele din fructe și legume să se conserve în condițiile potrivite.

  Cu ajutorul tehnologiei Super Fresh, menții temperatura din compartimentul dedicat la un nivel apropiat de punctul de congelare, astfel încât carnea, peștele sau produsele lactate să își păstreze gustul, aspectul proaspăt și conținutul nutritiv pentru mai mult timp.

  Combina frigorifică vine nu numai cu tehnologii ingenioase, ci și cu display touch control, design interior cu iluminare LED, rafturi de sticlă, margini metalice și o compartimentare inteligentă.

  Nici mirosurile neplăcute nu ar trebui să ne mai dea bătăi de cap, întrucât tehnologiile Duo-Cooling No Frost, Ion Fresh și Filtrul Anti-Miros special realizat din carbon asigură eliminarea bacteriilor dăunătoare și mențin prospețimea alimentelor.

  Și ca să avem loc pentru toate delicatesele, combina frigorifică vine cu un volum net al răcitorului de 416 litri, în timp ce congelatorul are un volum de 70 de litri.

  Combina frigorifică Grundig GWN21210X este însoțită de un pachet de servicii premium care include o garanție de 7 ani la produs și instalare în 24 de ore, în timp ce Compresorul Eco Inverter al combinei beneficiază de o garanție de 10 ani.

  Toate, gândite pentru a-ți simplifica viața și a-ți face casa locul unde poți să petreci timp cu plăcere, alături de prieteni sau familie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.