More

  Panasonic lansează Lumix LX100 II, noua cameră ideală pentru fotografii de stradă

  Panasonic lansează noua cameră Lumix LX100 II. Aflată deja la cea de-a șaptea generație, renumita serie LX este partenerul ideal pentru fotografii de stradă. Mică și ușoară, camera este dotată un pachet complex de specificații tehnice high-end.

  Împreună cu un nou senzor Four Thirds multi-aspect de 17 megapixeli, LX100 II include un obiectiv luminos Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7-f/2.8, oferind o distanță focală de 24-75 mm (echivalent 35mm) pentru o mare flexibilitate.

  Funcția LVF (Vizor Live View) se combină cu noul ecran tactil de 3,0-inch pentru a vă oferi posibilitatea de a compune imaginile în orice mod doriți. Alte funcții includ 4K Video și 4K Photo, introducerea unor noi stiluri de fotografii monocrome, conectivitate Bluetooth și Wi-Fi, plus încărcare USB pentru încărcare rapidă pentru atunci când vă aflați în călătorie.

  Principalele caracteristici ale modelului Lumix LX100 II

  Senzor MOS Micro Four Thirds mare, cu sensibilitate ridicată și procesare Venus Engine

  Lumix LX100 II integrează un senzor de 21,77 megapixeli în total, având efectiv 17,0 megapixeli în mod 4:3. Cu o creștere a rezoluției comparativă cu camera LX100 originală, pixelii suplimentari asigură o rezoluție înaltă indiferent de formatul în care doriți să fotografiați – puteți alege între 4:3, 3:2, 1:1 și 16:9.

  De aproximativ 1,6 ori mai mare decât un senzor de 1 inch, noul senzor are un excelent raport semnal-zgomot, rezultând o reducere radicală a zgomotului atunci când fotografiați la setarea ISO maximă de 25.600.

  În același timp, ultimul procesor Venus Engine oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra imagini de înaltă calitate, realiste, vibrante, cu o rezoluţie excelentă, contrast ridicat și o reproducere impresionantă a culorilor.

  Obiectiv 24-75mm f/1.7-2.8 (echivalent): Obiectiv LEICA DC VARIO-SUMMILUX și fotografie macro de la 3 cm

  Cu un zoom optic 3.1x, obiectivul echivalent 24-75 mm se apropie de lungimea focală clasică de 24-70 mm.

  Oferindu-vă flexibilitatea de a fotografia o gamă diversă de subiecte, de la peisaje la portrete, obiectivul beneficiază, de asemenea, de o apertură deschisă de f/1.7-f/2.8 pentru bokeh superb și fotografiere fantastică în lumină slabă.

  Prevăzut cu Power O.I.S. (stabilizator optic de imagine) și cuprinzând 11 elemente în 8 grupuri, incluzând 2 lentile ED și 5 lentile asferice cu 8 suprafețe asferice, puteți fi siguri că fotografiile dumneavoastră vor fi clare și superb definite.

  Fotografiile macro pot fi captate extrem de ușor, datorită unei distanțe minime de focalizare de 3 cm (wide) și 30 cm (tele).

  Comenzi intuitive, compunere ușoară și răspuns de mare viteză

  Împreună cu un vizor Live View (de 2764k puncte) de înaltă rezoluție, oferind un câmp de vizualizare de 100% și un grosisment excelent (0,7x, echivalent 35 mm), noul model beneficiază și de îmbunătățiri semnificative ale ecranului LCD posterior.

  De exemplu, rezoluția a fost mărită la 1240k puncte, în timp ce a fost adăugată funcționalitate tactilă pentru ușurință de utilizare îmbunătățită. Indiferent de preferințele dumneavoastră pentru compoziția fotografiei, LX100 II are tot ceea ce vă doriți.

  Veți beneficia de control direct, intuitiv, datorită inelelor și selectoarelor dedicate, inclusiv un inel de apertură, un inel de control, un selector al timpului de expunere și un selector de compensare a expunerii.

  LUMIX LX100 II obține o viteză extrem de ridicată a focalizării automate, de aproximativ 0,10 secunde și efectuează fotografierea în rafală de mare viteză, la 11 fps (AFS – Focalizare automată individuală)/5,5 fps (AFC – Focalizare automată continuă) pentru a capta subiecții focalizați, aflați în mișcare rapidă.

  LUMIX LX100 II integrează focalizarea automată Starlight, care permite utilizatorilor să fotografieze o stea pe cerul nopții cu focalizare automată. Aceasta se obține prin calcularea precisă a valorii de contrast în zonă de focalizare automată mai mică.

  Imagini video 4K de definiție ultra-înaltă și fotografii 4K pentru momente de neratat

  Funcția 4K Photo avansată de la Panasonic se îmbină cu avantajul înregistrării video 4K pentru a vă permite să fotografiați la până la 30fps  și să extrageți momentul perfect printr-o o fotografie de 8-megapixeli direct pe cameră.

  Noile adăugiri includ o funcție Auto Marking, care permite un salt mai rapid la cel mai adecvat cadru, și Sequence Composition (Compunere secvențială) – îmbinarea unor cadre diferite pentru a crea un efect special.

  Au fost, de asemenea, adăugate funcțiile Post Focus (post-focalizare) și Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit într-o singură fotografie), iar modul Light Composition (compoziţie lumină) poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință fotografii cu scene nocturne sau focuri de artificii impresionante.

  – Utilizaţi un card cu clasă de viteză SD cu „Clasă de viteză 3 UHS-I UHS (U3)” atunci când înregistraţi imagini video cu [MP4] în [4K] sau [4K PHOTO] (Clasa de viteză SD este un standard de viteză privind scrierea continuă.)

  – Înregistrarea se opreşte când durata de înregistrare continuă depăşeşte 15 minute cu [MP4] în [4K].

  – Când este utilizat un card de memorie SDHC: Puteţi continua înregistrarea fără întrerupere, chiar dacă dimensiunea fişierului depăşeşte 4 GB, dar fişierul cu imagini video va fi divizat şi înregistrat/redat separat.

  – Când este utilizat un card de memorie SDXC: Puteţi înregistra o imagine video într-un singur fişier.

  – Când temperatura ambiantă este ridicată sau este efectuată înregistrarea continuă, camera poate opri înregistrarea pentru a se proteja. Aşteptaţi până la răcirea camerei.

  Mai multe posibilități creative, un nou mod L.Monochrome D și efect de granulație adăugat

  Opțiunea L.Monochrome D a fost adăugată la opțiunile de stiluri de imagine monocrome, ceea ce duce la crearea unor imagini alb-negru dinamice cu zone iluminate și umbre mai bine definite, păstrându-se în același timp detaliile.

  Alegeți din diferite intensități ale granulației pentru a adăuga un aspect de film fotografiilor dumneavoastră monocrome.

  Alte funcţii

  – Bluetooth 4.2 și Wi-Fi 2,4GHz (IEEE802.11b/g/n/)

  Lumix LX100 II integrează atât conectivitate Bluetooth, cât și conectivitate Wi-Fi pentru partajare rapidă și ușoară a imaginilor. Datorită conectivității Bluetooth Low Energy, puteți menține o conexiune constantă, cu un consum minim de energie.

  – Încărcare AC/USB

  Încărcați bateria modelului LX100 II fie prin alimentare cu curent alternativ, fie prin USB, aceasta fiind ideală pentru o încărcare rapidă în timp ce călătoriți.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here