More

  Plantronics lansează căștile Plantronics RIG 300 şi Plantronics RIG 400 PRO

  Plantronics lansează căştile de gaming RIG 300 şi RIG 400 PRO HC, cu un sunet profund, carcasă uşoară şi finisaje durabile care le vor oferi gamerilor o experienţă audio unică.

  Noile căşti Plantronics RIG 300 şi RIG 400 PRO arată pe atât de spectaculos pe cât este de performant sunetul şi designul ergonomic, fiind uşoare pentru sesiuni de gaming de anduranţă.

  Seria RIG 300, concepută special pentru gamerii începători, este compatibilă cu Xbox One (HX), PlayStation (HS), Universal (HC) şi PC.

  Căştile dispun de un design modular, durabil, cu cupe auriculare deschise, uşoare şi confortabile pentru sesiuni-maraton de gaming. Acestea permit de asemenea, gamerului să rămână  atent la sunetele din jur, pentru siguranţă şi confort.

  Alte caracteristici ale RIG 300 includ tehnologia de siguranţă acustică SoundGuard care protejează auzul gamerului de creşterea accidentală a volumului şi de nivelul maxim de decibeli, drivere de 40 mm care asigură başii pentru un sunet de înaltă definiţie şi care amplifică fiecare detaliu acustic, respectiv comenzile volumului şi butonul de anulare a sunetului în linie (integrat pe fir).

  RIG 400 PRO HC este o versiune îmbunătăţită a modelului RIG 400 pentru a ajuta gamerii competitivi să obţină rezultate mai bune cu ajutorul dispozitivului de reglare a volumului RIG Game Audio Dial, aflat în curs de patentare.

  Principalele caracteristici RIG 400 PRO HC includ protecţii pentru urechi din două materiale care diminuează sunetele exterioare pentru a le asigura gamerilor cel mai bun confort în cursul sesiunilor lungi de gaming, drivere dinamice de 40 mm cu rezonatoare de frecvenţă joasă, capacitatea de a activa sunetul tridimensional cu un cod preplătit de activare a sistemului Dolby Atmos pentru căști (acesta este disponibil exclusiv pentru Xbox One, nu și pentru modelul HS pentru PlayStation 4).

  Preţuri şi disponibilitate Plantronics RIG 300 şi Plantronics RIG 400 PRO

  Seria RIG 300, pentru Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch şi Windows 10, este disponibilă pe Plantronics.com la preţul de 39.99 euro şi va fi disponibilă în curând şi în România.

  RIG 400 PRO HC, pentru Xbox One şi PlayStation 4, este disponibilă pe Plantronics.com la preţul de 59.99 euro şi va fi disponibilă în curând şi în România.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here