Allview Soul X5 este primul smartphone cu FunEmoji | NOOBZ.RO

Allview Soul X5 este primul smartphone cu FunEmoji

NoobZ
- 23.08.2018, 14:14 în Smartphones
1

SHARES

Producătorul de telefoane brașovean Allview pregătește o surpriză fanilor și utilizatorilor. Mai exact, smartphone-ul Soul X5 va fi primul terminal din portofoliul companiei cu FunEmoji.

FunEmoji sunt o serie de emoji-uri cool care vor oglindi personalitatea utilizatorului. Utilizând camera frontală a telefonului Soul X5 împreună cu capacitatea inteligenței artificiale a procesorului, utilizatorul va putea crea emoji-uri dinamice și amuzante.

Noua funcție va prelua mișcările, gesturile și expresiile utilizatorului și le va transforma în emoji-uri dinamice. Pe lângă expresiile faciale ale utilizatorului, Soul X5 va recunoaște și vocea acestuia.

Astfel, utilizatorii vor putea trimite prietenilor mesaje vocale animate cu fete de animale ce imită expresiile sale și le vor putea partaja cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare.

În același timp, Allview a pregătit o pagină dedicată celor care doresc să beneficieze de o surpriză în ziua lansării pe care o puteți vizita accesând link-ul următor: https://www.allview.ro/soul-x5/.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!