More

  5 tipuri de huse de protecție Samsung Galaxy Note9 și care e mai bună

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy Note9 este cel mai recent smartphone premium lansat de gigantul sud-coreean. Dispozitivul costă pe măsura funcționalităților pe care le oferă, iar ceea ce trebuie să mai știți este că nici prețurile de reparare a acestuia nu sunt cele mai mici.

  De aceea, recomandăm ca de fiecare dată, să vă protejați noul telefon cu o husă de protecție, o carcasă robustă sau cu un bumper rezistent.

  Mobile Direct ne-a trimis din nou o serie de huse de protecție pe care să le testăm și despre care să vă vorbim pe larg, astfel încât să știți care este soluția de protecție cea mai sigură pentru telefonul Note9.

  În funcție de stilul de utilizare al smartphone-ului, unii ar putea spune că este suficient să folosești o husă de protecție de silicon, în vreme ce alții nu percep utilizarea fără folie de protecție și husă de protecție sau îmbină chiar husa de protecție de tip Clear View cu folia de protecție pentru display – o formulă deloc inspirată am spune noi, pe baza experiențelor avute cu telefoanele din trecut.

  Noi am testat pentru Samsung Galaxy Note9 5 tipuri de huse de protecție, iar concluziile le găsiți mai jos. Dacă aveți recomandări în acest sens, le așteptăm în comentarii.

  Husa originală Samsung Galaxy Note 9 – Silicone Cover

  Este o husă de protecție care nu mărește cu mult dimensiunea telefonului tău Note9, care oricum este un dispozitiv mobil cu diagonală foarte mare: 6.4 inch. Dacă alegi să îți cumperi acest model de husă de protecție, cu certitudine trebuie să iei în considerare și o folie de protecție pentru display (dacă nu pentru șocuri mecanice, măcar pentru zgârieturi). 

  Deși denumirea spune că husa este doar din silicon, trebuie să menționez că în interiorul acesteia, producătorul a adăugat o protecție dintr-un carton plastifiat, plăcut la atingere și care nu ar zgârie și nu matifiază în timp spatele telefonului din sticlă.

  De asemenea, husa de protecție din silicon oferă un grip foarte bun, nu este alunecoasă și nici nu adună amprente.

  Aceasta protejează marginile laterale și cea de sus, dar nu și marginea de jos, unde avem speakerul, S Pen-ul, portul de încărcare și portul pentru mufa jack.

  Pentru că siliconul care îmbracă butoanele este foarte moale, atunci când acționezi oricare dintre cele 4 butoane, acestea răspund fără probleme.

  Recomand acest model de husă mai degrabă pentru doamne și domnișoare sau pentru băieți și bărbați care sunt foarte atenți cu dispozitivele lor mobile.

  De asemenea, acestora le-aș mai adăuga eventual un inel pentru husă, pe care să îl lipească pe spate. De regulă, adolescenții apelează la acest ”truc” și se dovedește a fi destul de benefic, reducând șansele unui șoc mecanic.

  Prețul unei astfel de huse de protecție este de 84,92 lei pe mobiledirect.ro.

  Husă originală Samsung Galaxy Note 9 – Clear View Cover

  Este modelul preferat de noi, pe care îl achizionăm de 3 ani la fiecare model Galaxy pe care îl avem. Am folosit această husă de protecție la Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7 / S7 Edge, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note8 și acum Samsung Galaxy Note9.

  Este cea mai fiabilă soluție de protecție a telefoanelor, iar asta pentru că nu implică folosirea unei folii de protecție (decât dacă dorești neapărat asta; noi nu recomandăm foliile de protecție din sticlă, eventual alegeți una care să protejeze doar împotriva zgârieturilor).

  Husa aceasta poate fi folosită inclusiv ca suport pentru a lua notițe sau pentru a scrie un articol ori o postare pe social media. De asemenea, ori de câte ori am scăpat telefonul, aceasta nu s-a deschis la impactul cu solul, ca telefonul să aibă de suferit, ci de fiecare dată a rămas închisă, chiar dacă telefonul a căzut cu centrul de greutate pe unul dintre colțuri.

  Spre exemplu, în cazul Note8, Cristi a avut un accident mai sever, care a dus la spargerea unui colț din plastic al husei. Dar, telefonul nu a avut nici cea mai mică zgârietură, nu a avut de suferit nici la exterior, nici la interior.

  Și, aduc în discuție problemele care pot avea loc în interiorul telefonului, pentru că toate componentele din interiorul unui dispozitiv mobil sunt lipite, unele între ele, altele de anumite părți ale carcasei. Iar la impactul cu solul sau cu o suprafață dură, un șoc mecanic poate produce inclusiv pagube legate de procesor sau baterie.

  Acest model de husă este realizată dintr-un plastic dur și rezistent, care pe interior are adăugată o protecție cauciucată, menită să țină zgârieturile la distanță.

  Marginile care țin încapsulat telefonul sunt din silicon plasticat, dar spre deosebire de husa de protecție din silicon despre care am vorbit mai sus, nu îmbracă și butoanele laterale, nici marginea de jos a telefonului.

  Husa de protecție Clear View Cover de la Samsung diminuează enorm din impact și preia din șocul acționat asupra telefonului.

  Prețul unei astfel de huse de protecție este de 178,79 lei pe mobiledirect.ro.

  Husă din piele Samsung Galaxy Note9, cu suport pentru carduri

  Este o husă foarte bună pentru utilizatorii de smartphone care au nevoie din când în când de un suport pentru carduri sau cărți de vizită, pentru că nu mai doresc să poate cu ei portofelul sau geanta.

  Aceste modele de huse de protecție pentru Note9 sunt tip portofel, dispun de 3 buzunare pentru carduri și legitimații. Dincolo de asta, nu îți permit să vezi telefonul decât dacă le deschizi, nu poți să răspunzi la apeluri cu ele închise, dar cel puțin poți să vorbești la telefon cu husa închisă.

  Modelul acesta de huse de protecție sunt printre preferatele utilizatorilor de vârsta a 3-a.

  Carcasa în care integrezi telefonul în husă este creată dintr-un plastic îmbrăcat în piele. Spre deosebire de modelele de huse de protecție originale Samsung care vin cu un strat suplimentar fin, care ține la distanță zgârieturile fine.

  Dacă nu ai un buget foarte mare pentru husa de protecție al noului tău Galaxy Note9, dar vrei o opțiune elegantă, care să nu atragă prea mult atenția, dar să protejeze față – spate telefonul, ai putea să o încerci.

  De menționat la ea ar mai fi că, spre deosebire de modelele de mai sus, aceasta nu îmbracă marginea de sus a telefonului, iar la colțuri se putea lucra, din punctul nostru de vedere, ceva mai bine. Mai ales pentru că de regulă telefoanele cad și se lovesc la colțuri (lucru ce afectează uneori inclusiv display-ul).

  Prețul unei astfel de huse de protecție este de 67,53 lei pe mobiledirect.ro.

  Husă de protecție bumper Samsung Galaxy Note9

  Este special pentru cei care doresc protecție special pentru spate și margini, display-ul urmând să fie asigurat cu folie de protecție.

  Husa de protecție bumper pentru Note9 este creată din silicon și plastic, iar în zona butoanelor siliconul este mai moale decât în rest, ca aceastea să răspundă rapid la comenzi.

  Dacă nu doriți să ascundeți designul telefonului în spatele husei de protecție, puteți opta pentru husă de protecție bumper transparentă. La fel de bine, aveți și opțiuni de culoarea telefonului.

  Nu uitați, cum am spus și la modelul de husă de protecție originală Samsung din silicon, aveți nevoie și de folie de protecție.

  Pentru colțurile de spate, protecția este din plastic, în vreme ce pe colțurile de lângă display, aceasta este dintr-un silicon subțire, după cum spuneam.

  Prețul unei astfel de huse de protecție este de 47,99 lei pe mobiledirect.ro.

  Husă originală Samsung Galaxy Note9 – Protective Cover Black

  Este una dintre husele de protecție preferate de bărbați, pentru construcția masculină și robustă, rezistentă și cu mai multe întrebuințări, decât cea a rezistenței.

  Această husă protejează spatele telefonului și marginile acestuia, dar nu și display-ul. Ceea ce înseamnă că veți avea nevoie inclusiv de o folie de protecție pentru display.

  Atenție! Unele huse de protecție au incluse în preț și folii de protecție. Dar, nu vă lăsați atrași de asta și urmăriți ca folia să protejeze atât la șoc mecanic, cât și la zgârieturi.

  Modelul Protective Cover Black este produs de Samsung și poate fi utilizată ca suport în timpul vizionării conținutului de divertisment pe smartphone sau atunci când iei notițe sau faci lista de cumpărături.

  Husa de protecție este decupată special în zona S Pen-ului și ne place foarte mult că acopere toate marginile care nu includ orificii.

  Dacă ești un utilizator care face upgrade frecvent la telefon și vrei să scoți o sumă de bani generoasă la vânzarea terminalului după o perioadă de utilizare, e bine să îl protejezi corespunzător. Prețul lui va rămâne pe atât de mare pe cât de bine arată telefonul în ziua vânzării.

  Prețul unei astfel de huse de protecție este de 132,22 lei pe mobiledirect.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.