More

  Sony extinde gama de boxe wireless X-Series

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony extinde gama de boxe wireless X-Series și lansează trei noi modele. Sony anunță trei modele noi din gama de boxe portabile, XG300, XE300 și XE200, care oferă atât sunet expansiv, de înaltă calitate, o presiune acustică puternică, precum și bass profund, totul într-un format portabil, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de experiențele audio preferate oriunde.

  Modelele, deși portabile, beneficiază de un sunet puternic datorită radiatoarelor duale pasive și difuzorului X-Balanced de la Sony implementat pe toate cele trei modele. Acestea produc bass pătrunzător, cu mai puține distorsiuni, oferind sunet impresionant și de înaltă calitate care va menține atmosfera de petrecere întreaga noapte.

  Sunet puternic pentru petreceri

  Modelul XG300 le permite utilizatorilor să se bucure de bass profund și de claritate audio foarte bună la frecvențe înalte datorită tweeterelor integrate și a funcțiilor MEGA BASS. Dacă vor să treacă de la o experiență de club la una de concert adevărat, utilizatorii pot folosi funcția LIVE SOUND[i] prin care XG300 recreează perfect atmosfera unică și le permite să retrăiască spectacolele favorite ori de câte ori își doresc.

  Pentru utilizatorii care preferă petrecerile cu puțină culoare, XG300 dispune de iluminare ambientală care sincronizează luminile de pe boxă cu ritmul muzicii.

  Sunet uniform pentru întreg spațiul în care este amplasată boxa

  Inspirat de sistemele audio profesionale folosite în concerte, difuzorul unic liniar dezvoltat de Sony distribuie sunetul în mod egal, învăluind o suprafață și mai mare, astfel încât toată locația în care se află boxa să beneficieze de aceeași experiență de auditie în fiecare încăpere.

  Pentru modelele XE300 și XE200 este recomandată utilizarea pe verticală, astfel încât utilizatorii să beneficize în totalitate de difuzorul liniar. Mai mult, aceștia pot poziționa boxele și orizontal pentru a putea experimenta redarea audio stereo prin intermediul aplicației Sony | Music Center

  Ritmurile favorite, oriunde

  Toate cele trei boxe au fost construite pe principiul portabilității, iar XG300 are și un mâner retractabil care face mai ușor transportul.

  În ciuda dimensiunilor și a greutății reduse, modelele XE300 și XE200 oferă un sunet puternic într-un corp mic, făcându-le companionul perfect pentru explorare în aer liber. Modelul XE200 vine și cu o curea practică, astfel încât să fie ușor de transportat și să fie gata să redea sunet de înaltă calitate la o atingere de buton.

  Niciun obstacol între tine și muzica preferată

  Toate cele trei modele dispun de certificare IP67 pentru rezistența la praf și umiditate, deci indiferent dacă sunt folosite la plajă sau lângă piscină, muzica favorită va continua să se audă.

  XE300 și XE200 au fost testate temeinic de Sony pentru rezistența la șocuri, astfel încât acestea să nu fie afectate de eventualele lovituri, căzături sau zgârieturi care pot apărea zilnic.

  Petrecerea durează mai mult, cu o autonomie și mai mare a bateriei

  Toate cele trei modele dispun de durată extinsă de viață a bateriei, astfel încât o singură încărcare să dureze și mai mult. XG300 oferă 25 ore de redare, XE300 oferă 24 ore de redare, iar XE200 oferă 16 ore de redare, cu bateria încărcată complet.   

  Toate cele trei boxe dispun de încărcare rapidă, care oferă 70 de minute de redare la doar 10 minute de încărcare.

  Datorită funcției Battery Care implementată pe toate cele trei modele, utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la supraîncărcarea bateriei, iar acest lucru înseamnă că va rămâne în condiții optime pentru mai mult timp. Pentru XE300 și XE200, această funcție poate fi activată prin intermediul aplicației Sony | Music Center.

  XE300 și XE200 dispun și de tehnologia unică Sony Ambient Noise Sensing, care utilizează microfonul pentru a analiza sunetul ambiental, astfel încât să economisească bateria atunci când boxele sunt folosite în medii exterioare.

  Apeluri excelente cu funcția Echo Cancelling

  Toate trei modelele oferă funcția Echo Cancelling, care permite celor doi participanți la o convorbire telefonică să vorbească simultan fără a-i întrerupe. Pentru XE200 si XE300 puteți opri sonorul instantaneu cu butonul MIC Mute, aflat chiar pe difuzor. 

  Petrecerea devine și mai distractivă cu funcții precum Party Connect și Stereo Pair

  Toate cele trei boxe vin cu funcția Party Connect, care poate conecta până la 100 de boxe wireless prin tehnologia BLUETOOTH, în așa fel încât să poată reda muzica în același timp. Cu Stereo Pair se pot conecta două boxe wireless pentru un sunet stereo superb. Ambele funcții pot fi activate prin intermediul aplicației Sony | Music Center.

  Sustenabilitatea contează

  Sony concepe produsele companiei nu doar pentru a fi elegante, ci și ținând cont de mediul înconjurător. Plasticul reciclat dezvoltat special pentru Sony este folosit în componentele interne ale XE300 și XE200. Acest proces a necesitat ani întregi de dezvoltare și cercetare pentru a se asigura că materialele sustenabile îndeplinesc cerințele audio foarte stricte ale Sony. Folosind hârtie reciclată pentru ambalarea individuală, inclusiv a suportului de produs, toate ambalajele modelelor conțin, în total, sub 5% materiale din plastic.

  Preț și disponibilitate

  Culori disponibile – gri deschis și negru

  Boxa XG300 va fi disponibilă începând cu luna iulie 2022 la un preț recomandat de aproximativ 1500 RON.

  Modelul XE300 va fi disponibil începând cu luna iulie 2022 la un preț recomandat de aproximativ 1000 RON.

  XE200 va fi disponibilă începând cu luna iulie 2022 la un preț recomandat de aproximativ 750 RON.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.