More

  ARCHOS anunță disponibilitatea ARCHOS Hello 5, 7 și 10

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ARCHOS anunță că primele sale dispozitive cu tehnologie AI vor fi disponibile în toată Europa0 la finalul lunii septembrie 2018, la prețuri pornind de la 129 euro. Proiectate de echipa ARCHOS din Paris, Franța, dispozitivele ARCHOS Hello 5, 7 și 10 înglobează cele mai recente tehnologii, atât hardware, cât și software.

  Elegant, cu finisaje de calitate superioară, ARCHOS Hello se adaptează oricărei locuinței, de la un apartament de dimensiuni reduse, până la o vilă cu mai multe încăperi. Dispozitivele dispun de ecran tactil și un sistem de sunet de înaltă fidelitate, procesor quad-core, conectivitate Bluetooth și Wi-Fi, cameră de 5 MP, două microfoane și o baterie încorporată.

  ARCHOS Hello are un ecran principal cu unghi larg, ce poate fi personalizat de utilizatori conform preferințelor lor.

  Dispozitivul răspunde rapid la comenzile vocale și execută optim mai multe sarcini simultan, precum rularea aplicațiilor pe care utilizatorii le folosesc în mod frecvent pe tablete și telefoane.

  În ceea ce privește modelul ARCHOS Hello 7, acesta suportă o orientare variabilă a afișajului comparativ cu celelalte două modele, în modul portrait sau landscape.

  De asemenea, ARCHOS Hello dispune de microfoane și cameră ce pot fi oprite cu ușurință, pentru ca utilizatorii să aibă oricând intimitatea pe care și-o doresc.

  Prin intermediul comenzilor vocale, ARCHOS Hello gestionează și afișează imediat:

  – informații utile, știri, prognoza meteo, calendar și evenimente, indicații rutiere și starea traficului pe hartă, liste de comenzi și de cumpărături, alarme și notificări, tutoriale video,
  – apeluri video, pentru a menține relațiile cu familia și prietenii,
  – orice obiect tip smart living conectat din casă, de la lumini, prize, sisteme de încălzire sau de aer condiționat, inclusive camerele de supraveghere,
  – muzica, fotografiile, programele TV, serialele, filmele sau jocurile preferate.

  Mai mult, ARCHOS Hello încorporează ARCHOS Hello Connect, o aplicație dedicată care include, în același loc, toate dispozitivele conectate. Astfel, utilizatorii își pot configura simplu și ușor dispozitivele inteligente, să le ajusteze parametrii și setările lor de zi cu zi.

  Datorită compatibilității cu tehnologia AI de ultimă generație, ARCHOS Hello Connect le permite utilizatorilor să controleze locuințele conectate prin intermediul comenzilor vocale.

  ARCHOS Hello este esențial în interiorul caselor inteligente, fiind compatibil cu orice dispozitiv Google Android™*. De exemplu, pe lângă ARCHOS PicoWAN Smart Plug și ARCHOS WiFi Smart Bulb, ARCHOS Hello acceptă și Philips Hue în ecosistemul său.

  Philips Hue oferă sisteme de iluminare personală wireless care le permit utilizatorilor să controleze și să regleze cu ușurință luminile din jur pentru a obține ambientul dorit.

  5 caracteristici importante ale dispozitivelor ARCHOS Hello:

  Control vocal și ecran tactil:

  Cu ARCHOS Hello, utilizatorii pot naviga printre fotografiile din albume, pot opta pentru melodiile preferate din playlist sau pot regla jaluzelele din casă prin intermediul comenzilor vocale sau prin atingerea ecranului dispozitivului.

  Modurile portrait și landscape:

  ARCHOS Hello 7 afișează pe verticală tutorialele video pentru a surprinde fiecare pas în realizarea unei rețete sau a unui proiect de orice tip, iar apelurile video sunt afișate pe orizontală.

  Baterie încorporată:

  ARCHOS Hello este echipat cu baterie încorporată, așadar poate fi mutat cu ușurință în altă încăpere, pentru ca utilizatorii să poată asculta fără întrerupere muzica preferată sau știrile dimineții la radio.

  Cameră WiFi de supraveghere a locuinței:

  Datorită aplicației Cawice preinstalate, ARCHOS Hello devine o adevărată cameră WiFi de supraveghere a locuinței, operabilă de la distanță.

  Bază de încărcare wireless:disponi

  ARCHOS Hello 5 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca orice smartphone compatibil prin poziționarea acestuia în spațiul dedicat, în partea de sus.

  Preț și disponibilitate

  ARCHOS Hello 5, 7 și 10 vor fi disponibile de la sfârșitul lui septembrie 2018 în toată Europa, pe www.archos.com și pe rafturile partenerilor de distribuție ARCHOS, la 129 euro, 149 euro, respectiv 199 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.