More

  Televizoarele Panasonic 4K din 2018 primesc actualizare de firmware

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic anunță actualizare de firmware pentru seria din 2018 de televizoare 4K, începând cu seria FX600 și continuând cu următoarele.

  Aceasta facilitează redarea conținutului de metadate dinamice HDR10+, aducând experiența utilizatorului mult mai aproape de intenția creatoare originală a filmelor de la Hollywood.

  Suplimentar, compania a anunțat că modelele din seria FX700 și următoarele au fost certificate HDR10+.

  Aceasta înseamnă că au fost testate de un Centru extern autorizat de testare, stabilindu-se că îndeplinesc standarde înalte de la Hollywood definite în colaborare cu 20th Century Fox.

  Panasonic are plăcerea să anunțe că, prin implementarea unei actualizări firmware, majoritatea modelelor noastre 4K din 2018 sunt acum certificate HDR10+, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea beneficia de conținut la o calitate și mai apropiată de ceea ce au dorit creatorii”, a declarat Toshiharu Tsutsui, Director al Diviziei de Produse TV Panasonic.

  Conținut HDR 10+

  20th Century Fox s-a angajat să încorporeze HDR10+ în următoarele noi lansări. Studioul ia în considerare în acest moment mai multe titluri pentru lansare pe piață și are în plan să anunțe disponibilitatea acestora în săptămânile care urmează.

  Amazon Prime Video a fost primul serviciu de streaming care a lansat conținut HDR10+ în decembrie 2017 și a pus la dispoziție întreaga bibliotecă Prime Video HDR în HDR10+.

  Studioul de film Warner Bros. a anunțat deja că, începând cu finalul acestui an, își va lansa în HDR10+ principalele titluri 4K deoarece doresc să ofere utilizatorilor într-un mod cât mai precis posibil viziunea cineaștilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.