More

  Next Gen este un film animat pentru copii, la care plâng bărbații

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu sunt mare fan al filmelor animate. Cu greu am urmărit câteva lansate în ultimii ani, iar de cele mai multe ori am făcut-o de dragul persoanelor de lângă mine. Totuși, astăzi am decis să dau play titlului ”Next Gen” de pe Netflix.

  Fără să citesc nicio recenzie, fără să mă interesez legat de distribuție, coloană sonoră sau actorii principali. Pur și simplu am dat play ”ca orbul”, cum s-ar spune.

  Am vrut să văd dacă filmul reușește să-mi mențină atenția timp de 1h 45 min, iar asta pentru că aveam nevoie de un factor care să mă relaxeze și să îmi ia gândul de la zilele solicitante ce tocmai au trecut.

  Dacă filmul a reușit asta asta, cu certitudine și părinții care doresc să scape de cei mici preț cel puțin o oră vor avea succes.

  ”Next Gen” este un film animat deopotrivă pentru adulți și copii. O comedie-acțiune care cu siguranță va fi pe placul tuturor iubitorilor de animale. Netflix spune că face parte din categoria filmelor animate pentru vârste cuprinse între 8 – 10 ani. Atunci înseamnă că mă încadrez lejer în publicul țintă!

  Animația prezintă în prim-plan o adolescentă rebelă, părăsită de tată, care trăiește doar cu mama ei, într-o lume înconjurată de tehnologie și de roboți însoțitori.

  Pentru că nu am citit nimic despre film înainte să îl vizionez, am bănuit după titlu că ar fi ceva cu tehnologie sau legat de noua generație. În final, s-a dovedit că totul este despre tehnologie și relația dintre oameni și roboți, pericolul la care se poate supune umanitatea în raport cu inovația și cum se pot lega sentimente puternice între roboți și oameni, cu ajutorul inteligenței artificiale.

  Acțiunea începe cu personajul principal Mai Su, o fetiță cu părul mov și caracter puternic și mama acesteia, Molly Su în drum spre o lansare din tehnologie, a roboților Q Bot.

  Pentru cei care se simțeau singuri pe lume, Justin Pin (personajul negativ) s-a gândit să ”dea viață” roboților Q Bot. Care era scopul acestora de fapt, aflați voi din filmul animat. Ce pot să vă spun este doar că oamenii erau fascinați de aceștia și de creatorul lor.

  Mai Su a legat o prietenie puternică cu ”Project 77” sau ”7723”, un robot creat în secret de unul dintre oamenii lui Pin. Dacă vă plac poveștile siropoase și pline de speranță, e indicat să le urmăriți aventura. Totuși, sper să nu aveți lângă voi un Cristian Gănescu, care să vă tulbure așteptările.

  ”Next Gen” este o luptă între bine și rău? Păi, normal. Nu așa trebuie să fie toate poveștile pentru copii?

  ”Next Gen” este o dramo-comedie-acțiune animată chinezo-americană regizată de Kevin R. Adams, Joe Ksander. Personajele principale sunt John Krasinski, Charlyne Yi și Jason Sudeikis, iar animația plină de emoție se bazează pe comedia „7723” a lui Wang Nima.

  Deși regizat inițial în chineză, filmul animat este dublat în engleză, română, greacă, germană și turcă. Așadar, dacă dorești să îl vizionezi împreună cu cei mici, eu zic că merită.

  Așteptările nu trebuie să fie dintre cele mai mari. Dar, cu siguranță calitatea animației este una foarte bună, coloana sonoră este actuală, iar copiii se vor regăsi rapid în personajul principal și colegii acesteia.

  Printre reacțiile lui Cristi se numără afirmațiile: ”Trebuie sa facem curațenie în casă. Tot praful ăsta s-a ridicat și mi-a intrat mie în ochi.”, ”Ooo, haide mă, cine gândește scenariile astea?”, ”Stai să vezi că-i câinele.”, ”Da, e câinele!” și ”Mi-a plăcut!”. De regulă, nu reușim să ne uităm la niciun film de la cap la coadă împreună. Pur și simplu nu reușesc să-i nimeresc gusturile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.