More

  Ne pregătim de ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” cu ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru că în luna noiembrie se lansează în cinema partea a 2-a din Fantastic Beasts, am spus că ar fi momentul oportun să vizionăm și noi prima parte.

  Am tot amânat, pentru a mai scurta din timpul de așteptare, pentru că e dureros rău să îți placă un film și să tânjești un an de zile pentru a vedea continuarea.

  Și iată-ne pe amândoi, eu și Cristian, vizionând în urmă cu două seri ”Fantastic Beasts and Where to Find Them” pe HBO Go.

  Acest articol va fi unul mai atipic, pentru că va prezenta în prima parte părerea lui Cristian, care a venit, de fapt, cu inițiativa de a ne uita la film, iar pe final voi spune și eu câteva cuvinte.

  Cristian despre „Fantastic Beasts and Where to Find Them”

  Singurul motiv pentru care am ales să vizionez filmul “Fantastic Beasts and Where to Find them” este pentru că face parte din seria Harry Potter, iar la fel ca în cazul seriei “Hobitul”, nu este un film care te poate lăsa impartial, ci îți stârnește curiozitatea, oricât de mult te-ai ținut tu departe de el.

  Mi-a plăcut seria Harry Potter, tocmai pentru că era vorba de magie, iar când vine vorba de imaginație, îmi place să văd cu ce te pot uimi efectele în CGI.

  Din păcate, nu pot spune că mi-a plăcut foarte tare, iar scorul de 7,4 din 10, de pe IMDB mi se pare cam generos. Este un film ok, ușor, cu care poți pierde 2 ore dintr-o duminică în care oricum nu planificai să faci ceva.

  Filmul păstrează rețeta deja consacrată a personajului principal care nu are niciun fel de carismă, dar care este completat printr-un “sidekick” ce este tot ce nu poate fi personajul principal. Și pentru mine, această rețetă devine destul de plictisitoare și nu face decât să îmi confirme motivul pentru care Toni Stark este un personaj atât de popular.

  Efectele din film nu sunt grozave, iar animalele fantastice sunt puține la număr, lucru care m-a cam deranjat. M-am simțit un pic înșelat, deoarece din titlu mă așteptam la altceva. Nu, nu este un lucru bun și nu cred că “asta a vrut regizorul”. Nici nu am ajuns la jumătatea filmului, iar subiectul central nu mai era reprezentat de animale, ci de o forță malefică, care numai bestie nu era.

  Personajele sunt destul de șterse, iar lucrul pe care nu pot să trec cu vederea faptul că îl ai pe Colin Farrell în distribuiție și nu îl folosești la adevăratul său potențial. În orice caz, personajul său nu m-a convins.

  În ceea ce privește povestea de iubire, aceasta s-a concretizat între sidekick și sora vrăjitoarei, care devine în final “love-interest”-ul personajului principal, iar contactul dintre Newt (personajul principal) și Tina (love interest) este atât de jenant încât sper ca în partea a doua să îi văd direct căsătoriți, cu copiii plecați la Hogwarts.

  Filmul merită văzut, dacă ești fan al seriei, dar încearcă să nu ai așteptări prea mari, să nu fii dezamăgit.

  Dacă este să mă iau după trailer, partea a 2-a creează așteptări mari. Acțiunea pare a fi mult mai alertă și nu pare să te lase să adormi în scaun, cum s-a întâmplat în prima parte.

  Din câte am observat, personajul negativ, interpretat de Johnny Deep, va face diferența, deși nu am reușit să îl asociez unui personaj negativ când am văzut trailer-ul. Sper ca acest lucru să nu se întâmple și atunci când voi viziona filmul.

  Mădălina despre ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”

  Personajul principal m-a ținut tot filmul cu gândul la Stephen Hawking și nu mi-a lăsat nicio secundă impresia că vrea să joace cu adevărat rolul vrăjitorului Newt Scamander. Dacă vrea, Eddie Redmayne poate să fie chiar cuceritor, deși este un bărbat urât. Cumva, face parte din categoria bărbaților care sunt ”urâți ca foamea”, dar tot pot determina un top model să îi aleagă.

  Îmi pare rău că nu s-a exploatat mai mult tensiunea sexuală în film între personajul principal și Tina și ingredientul acesta a fost presărat pe o tipă foarte sexy și un gras fără viitor. Chiar că de domeniul fantasticului.

  Punctul culminant din film l-am prevăzut. Cristian nu s-a prins până în ultimul moment care e traba cu mestia malefică, dar eu am avut certidudinea originii acesteia încă de la prima scenă.

  Bestiile fantastice sunt destul de drăguț reprezentate, dar cumva au fost prea puține și destul de asemănătoare cu animalele existente deja pe Pământ. Se putea lucra ceva mai mult la construirea acestora și aș mai fi dorit să văd, eventual, o luptă între ele și bestie, decât o luptă între bestie și vrăjitori.

  Titlul nu prea este în concordanță cu filmul. Dar, dacă vrei să te relaxezi, poți să-i dai o șansă.

  Trebuie să recunosc că interesul pentru partea a 2-a s-a născut în mine la apariția lui Johnny Depp. Altminteri, nu cred că aș fi dat o șansă și la ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”. Am așteptări mari de la filmul din noiembrie și sper ca Depp să nu mă dezamăgească, cum nu m-a dezamăgit în niciun alt film până acum.

  Vreau de la partea a 2-a să se concretizeze atracția dintre Newt și Tina (Jacob Kowalski și sora Tinei nu au decât să facă copiii, prea puțin mai contează). De asemenea, ceva mai multe bestii fantastice nu ar strica, acțiunea sper să nu se mai axeze la același traseu ca cel din prima parte (e previzibil totul în acest caz), iar Depp să rupă gura târgului.

  Vedem partea a 2-a în noiembrie și povestim mai multe pe Noobz apoi.

  Lăsați-ne impresiile voastre în comentarii, să îi ajutăm pe cât mai mulți care nu au văzut încă prima parte, să decidă dacă filmul merită sau nu.

  Câte ceva despre ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”

  “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” este cea de-a 2-a dintre cele 5 aventuri din Wizarding World de J.K. Rowling.

  La finalul primei părți, vrăjitorul Gellert Grindelwald (Johnny Depp) a fost capturat de MACUSA (Congresul Magic din Statele Unite ale Americii), cu ajutorul lui Newt Scamander (Eddie Redmayne).

  Grindelwald a scăpat în cele din urmă din arest și și-a strâns comunitate pentru a construi vrăjitori pur-sânge care să conducă toate ființele care nu au puteri magice.

  În ciuda eforturilor lui Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) îl contactează pe vechiul său student Newt Scamander, care acceptă să ajute, fără să știe nivelul pericolelor pe care le va întâmpina.

  Astfel, sunt testate dragostea și loialitatea, atât între prieteni, cât și în familie, lucru ce va împărți lumea vrăjitorilor în două.

  Distribuția îi are în prim-plan pe Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, cu Jude Law and Johnny Depp. De asemenea, îi mai vedem pe Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo și Poppy Corby-Tuech.

  “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” este regizat de David Yates, după un scenariu de J.K. Rowling. Filmul este produs de David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves și Lionel Wigram.

  Programat să se lanseze în noiembrie 2018, filmul va fi distribuit în 2D și 3D la nivel mondial în cinema și IMAX de Warner Bros. Pictures.

  Trailer final ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”

  Primul trailer ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.