More

  Am terminat ”Lost in Space” 2018 de pe Netflix, aștept continuarea să-mi clarific sentimentele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am o slăbiciune pentru filmele SF. Mai slabe sau mai bune, nu contează, le vizionez de fiecare dată până la capăt.

  Seria ”Lost in Space” 2018 trebuie să recunosc că este previzibilă. Nu te agită prea mult, îți oferă o stare de vizionare de siguranță și echilibru, cu alte cuvinte, este numai bună de urmărit înainte să mergi la somn.

  În linii mari, filmul este despre familia Robinson, formată din mamă, tată, doi copii biologici (fată și băiat) și încă o fată adoptată. Aceștia pleacă în spațiu, după ce viața pe Pământ pare să nu fie pe sfârșite, iar acolo are loc un atentat, care îi determine să aterizeze forțat pe o planetă necunoscută (care pare de altfel a fi tot Pământ, dar scenaristul zice că nu e).

  Intriga este ușor trasă de păr, dar nu deranjează neapărat. Îmi place că ai de toate în serialul original Netflix: familie, iubire, tensiune sexuală, acțiune, prietenie, dușmani și fantastic.

  Faptul că personajele principale sunt super inteligente și se descurcă în orice situație de criză mi se pare tot de domeniul fantasticului, pentru că oricât am vrea să credem, e puțin probabil chiar toți dintr-o familie să fie genii.

  Familia Robinson e un fel de Fantastic 4, deci cumva o să te simți familiarizat cu filmul și ce se va întâmpla va părea ca fiind parte dintr-un deja-vu, dar în linii mari și din lipsă de altceva, merită să treci prin cele 10 episoade din primul sezon.

  Cam toate lucrurile se întâmplă cu deadline strâns, cu scopul de a crește adrenalina, dar pentru că acest lucru se desfășoară frecvent pe durata serialului, la un moment dat nici nu te mai agiți și te lași purtat de val.

  Este un serial pe care îl puteți urmări în familie sau singuri. Puteți să faceți binging de weekend cu el, dacă tot a venit toamna.

  Din 10, aș nota cu 8 până acum serialul ”Lost in Space”, dacă este să mă mai gândesc la alte seriale din aceeași categorie, cum ar fi spre exemplu  ”The 100”, care este în topul preferințelor în ultimii ani și despre care o să vă povestesc impresiile în scurt timp în secțiunea FILM de pe Noobz.

  Poate cu sezoanele ce vin, mi se schimbă percepția, dar o să fac un update la momentul potrivit.

  Cât am urmărit ”Lost in Space” m-am simțit din nou adolescentă, așa că, dacă vreți să retrăiți unele emoții sau amintiri din tinerețe, este încă un motiv pentru care ați putea da play la sezon.

  Mă intrigă destul de mult personificarea robotului din film, dar nu o să intru prea mult în detalii. E clar că, la un moment dat, inteligența artificială va reuși să evolueze atât de mult ”sentimentele” roboților încât ei ar putea fi prietenii noștri sau parte din familie. Am mai vorbit un pic despre asta și când am scris despre roboții din ”Next Gen”.

  Nu am înțeles prea bine de ce băiețelul este pus în prim-plan în promovarea filmului, pentru că ce se întâmplă în episoade nu are neapărat de-a face cu el. Dar, nu povestesc mai multe, vă recomand să vedeți serialul și să veniți cu părerile și recomandările voastre în comentarii.

  În luna mai, Netflix a anunțat că în urma succesului primului sezon din ”Lost in Space” 2018 s-a decis filmarea celui de-al 2-lea sezon. Încă nu avem o dată de lansare, dar se preconizează că abia spre finalul anului 2019 vom putea vedea episoadele.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.