More

  Flanco anunță asigurarea pentru telefon, laptop sau tabletă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă ești client Flanco îți poți încheia o asigurare la achiziționarea unui nou telefon mobil, laptop sau tabletă, lucru ce te ajută să beneficiezi de repararea sau înlocuirea lor în 2 situații de risc.

  Serviciul este oferit în parteneriat cu compania UNIQA Asigurări, prin Marsh Broker de Asigurare–Reasigurare, și poate fi achiziționat pentru orice telefon, tabletă sau laptop din oferta Flanco.

  Polițele de asigurare se pot încheia pe loc în rețeaua de magazine Flanco din întreaga țară, în momentul achiziției produsului, pentru o durată de 12 sau 24 de luni.

  “În ultimii ani, am observat tendința clară a clienților noștri de a se orienta către produse de ultimă generație și cu specificații de top, capabile să le facă viața mai ușoară și mai frumoasă, chiar dacă acestea presupun o investiție mai ridicată”, spune Cătălin Croitoru, Director de Achiziții Flanco Retail.

  “Vorbim despre toate categoriile de produse, dar tendința este vizibilă mai ales în cazul smartphone-urilor, laptopurilor și tabletelor. Cum investițiile ridicate presupun și un risc pe măsură, am decis să răspundem așteptărilor clienților noștri printr-un serviciu de asigurare dedicat.”

  Asigurarea disponibilă în magazinele Flanco acoperă două dintre cele mai frecvente riscuri: deteriorarea accidentală, caz în care asiguratorul fie repară, fie înlocuiește produsul cu unul nou, și furtul în împrejurări gravefie că este vorba despre efracție sau despre deposedare prin amenințări sau violență, caz în care aparatul este înlocuit.

  În ambele situații, sunt înlocuite și accesoriile furnizate împreună cu produsul achiziționat. Asigurarea este valabilă inclusiv dacă incidentele s-au produs în afara teritoriului României, oriunde în lume, în termen de 30 de zile consecutive din momentul părăsirii țării.

  “Ne dorim să dezvoltăm produse care să răspundă nevoilor reale pe care le identificăm în rândul potențialilor clienți.

  Parteneriatul cu Flanco corespunde orientării noastre strategice, oferind posibilitatea clienților să își protejeze telefonul mobil, laptopul sau tableta împotriva daunelor accidentale sau furtului prin încheierea unei asigurări, aceste dispozitive fiind deseori predispuse unor astfel de riscuri.

  De asemenea, ne-am bucurat să vedem că am acoperit o nevoie stringentă a clienților, fapt confirmat de succesul ofertei noastre: peste 6.500 de asigurări vândute în primele 6 luni de la lansare”, a declarat Nadia Pietreanu, Direcția Marketing și Strategie Dezvoltare Vânzări, UNIQA Asigurări.

  O altă noutate adusă de Flanco și UNIQA Asigurări o reprezintă disponibilitatea serviciului inclusiv pentru persoane juridice.

  “Am implementat serviciul de asigurare în luna februarie, iar după o perioadă de testare, am ales să îl extindem către întreg portofoliul de clienți.

  Telefoanele, laptopurile și tabletele sunt astăzi instrumente de lucru esențiale și reprezintă o resursă importantă pentru orice business. Astfel, am luat decizia de a oferi posibilitatea încheierii unei polițe de asigurare inclusiv companiilor care achiziționează echipament electro-IT pentru angajați”, declară Cătălin Croitoru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.