LG Electronics prezintă THERMA V R32 monobloc, noua gamă de pompe de căldură aer-apă | NOOBZ.RO

LG Electronics prezintă THERMA V R32 monobloc, noua gamă de pompe de căldură aer-apă

NoobZ
- 2.10.2018, 0:08 în Retail
0

SHARES

LG Electronics prezintă THERMA V R32 monobloc, noua gamă de pompe de căldură aer-apă. LG a acționat preventiv, dezvoltând un sistem HVAC optimizat ce răspunde cerinței crescânde pentru soluții termice ecologice, în același timp conformându-se standardelor din ce în ce mai stricte de protecție a mediului din Uniunea Europeană.

Viteza sa mare de adaptare la cerințele pieței a permis companiei LG să atingă un nou record în industria sistemelor de încălzire. Acest model inovator poate fi utilizat pentru diverse soluții de încălzire: de la asigurarea de apă caldă menajeră până la încălzirea prin pardoseală a locuinței sau cu ajutorul caloriferelor; înlocuind centralele termice convenționale, acesta se conectează direct la instalația termică a locuinței precum și la rezervorul de acumulare aferent.

Pompa de căldură aer-apă THERMA V R32 monobloc este proiectată pentru a livra valoare reală către client, prin aplicarea celor mai avansate tehnologii în domeniu – oferind eficiență energetică de vârf și un control facil și inteligent.

Un nou standard al pieței de performanță în funcționare și de eficiență energetică

Gama LG THERMA V are printre cele mai bune performanțe disponibile în piață în privința încălzirii, grație celor 10 ani de experiență ai companiei în această nișă tehnologică specifică. Noul model demonstrează din nou expertiza LG în acest domeniu avangardist și ecologic.

Pompa de căldură THERMA V R32 monobloc are cel mai ridicat standard de încălzire dintre modelele din gama LG THERMA V, lucru certificat prin faptul că a primit un coeficient sezonier de performanță (SCOP) de 4,45 pentru funcționarea în încălzire, precum și standardul A+++ conform regulilor ErP de etichetare a eficienței energetice.

Un alt avantaj de top al acestui model este încălzirea fiabilă în condiții de temperaturi ambientale scăzute. THERMA V R32 monobloc poate funcționa chiar și la temperaturi exterioare de -25°C și poate produce temperaturi ale apei la ieșirea din pompa de căldură de până la 65°C, chiar dacă afară este foarte frig.

În plus, revoluționarul compresor scroll de la LG oferă o eficiență și fiabilitate de vârf. Plaja operațională de frecvențe între 10-135 Hz aduce o îmbunătățire față de modelul anterior (15-100 Hz), modelul THERMA V R 32 monobloc ridicându-și eficiența la sarcini parțiale și putând să ajungă astfel rapid la temperatura interioară dorită de utilizator. Mai mult, noul model operează fluent, cu un consum mai scăzut de energie ca rezultat.

Durabilitatea este un alt punct forte al pompei de căldură aer-apă THERMA V R32 monobloc. Schimbătorul său de căldură denumit Ocean Black Fin are rezistență ridicată la coroziune, fiind construit pentru a funcționa în condiții extreme, precum zonele cu aer poluat și cu aer salin. Acest lucru se traduce printr-o durată mai mare de viață a produsului și costuri mai mici de întreținere a acestuia.

Interfața intuitivă ridică nivelul de confort în utilizare

Pentru creșterea confortului în folosire, pompa de căldură THERMA V R32 monobloc dispune de o varietate de îmbunătățiri ale interfeței de utilizare. Cea mai nouă telecomandă LG, cu un nou controler pentru încălzire, are un design elegant și contemporan, cu un buton touch integrat impecabil.

Dincolo de designul stilat, telecomanda are o gamă de funcții de control inteligente, de la monitorizarea parametrilor energetici la stabilirea orarului de funcționare și la operarea de urgență. Toate aceste funcționalități sunt integrate într-o interfață de utilizare intuitivă, permițând astfel verificarea status-ului de funcționare și a orarului programat rapid și facil.

Putând monitoriza vizual funcționarea sistemului, utilizatorul poate ajusta ușor nivelul consumului energetic, pentru a reduce risipa de energie și pentru a scădea costurile.

Ca orice alt echipament LG, și acesta beneficiază de cunoscutele funcții ICT ale companiei. Pompa de căldură aer-apă THERMA V R32 monobloc dispune de LG SmartThinQ, o aplicație pentru smartphone ce monitorizează și controlează de la distanță echipamentele LG compatibile.

Această aplicație utilă permite consumatorului să controleze majoritatea funcțiilor disponibile și prin intermediul telecomenzii fizice. Prin aplicație pot fi setate și monitorizate cu ușurință funcții precum puterea, setările avansate de operare, programarea în avans a funcționării, monitorizarea consumului de energie, setarea temperaturii și selectarea modului de operare.

O funcție extrem de dorită este utilizarea aplicației pentru preîncălzirea unei camere.

Din perspectiva partenerilor de instalare, avantajul principal este că pompa de căldură aer-apă THERMA V R32 monobloc are cea mai simplă instalare posibilă. Fiind conceput ca un pachet complet, îmbinând unitatea de condensare și hydrokit-ul într-un singur modul, nu necesită instalare frigorifică.

În plus, software-ul Therma V Configurator permite punerea în funcțiune rapidă a echipamentului, informația specifică putând fi programată înainte de instalarea fizică în locuință.

“Suntem foarte mândri să prezentăm noua noastră gamă extinsă de pompe de căldură aer-apă THERMA V. Noile noastre echipamente dispun de cele mai avansate tehnologii și inovații pentru optimizarea performanței, cu accent pe sisteme de încălzire ecologice și economice energetic. Aceste echipamente re-afirmă angajamentul LG pentru dezvoltarea continuă de tehnologii de vârf,” a declarat Liviu Păltineanu, șef al diviziei LG Air Conditioning and Energy Solutions Romania.

“LG va continua să dezvolte soluții care să răspundă celor mai stringente nevoi ale utilizatorilor, cât și investiția în dezvoltarea inovațiilor în domeniul tehnologiilor ecologice și mereu mai performante pentru consumatorii săi.”

Pompa de căldură aer-apă THERMA V R32 monobloc va fi disponibilă în România începând cu ultimul trimestru din 2018.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!