More

  Cum trebuie să funcționeze telefonul pliabil din perspectiva lui DJ Koh, CEO Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung spune că telefonul pliabil pe care îl pregătește de lansare este, în același timp, o tabletă care încape în buzunar.

  În luna noiembrie 2018 am putea asista la lansarea primului smartphone pliabil de la Samsung. CEO-ul conglomeratului de tehnologie sud-coreean a declarat pentru CNET că dispozitivul pliabil va oferi funcționalitatea unei tablete, completată de multitasking și un ecran generos, care la final poate fi împachetat într-un telefon portabil.

  Încă din 2013 se vorbea despre un telefon pliabil de la Samsung, cu display flexibil OLED, așa că lansarea unui astfel de dispozitiv este mai mult decât așteptată.

  Dispozitivul mobil flexibil de la Samsung ar putea fi dezvăluit în cadrul Conferinței Dezvoltatorilor Samsung, eveniment ce va fi susținută în data de 7 noiembrie. Dar, înainte să fie lansat, telefonul trebuie să atingă standardele CEO-ului.

  ”Când lansăm un telefon pliabil, trebuie să fie cu adevărat util pentru consumatori”, spune DJ Koh într-o declarație pentru CNET. ”Dacă experiența de utilizare nu este la standardele mele, nu vreau să livrez astfel de produse.”

  Deși CEO-ul Samsung aștepta ca o piață nișată să ia naștere pentru un astfel de produs, acesta spune că ”avem nevoie de un telefon pliabil”.

  Huawei plănuiește, de asemenea, să lanseze un dispozitiv pliabil într-un număr limitat de unități în 2019, iar Lenovo și Xiaomi au prezentat deja prototipurile lor. Anul trecut vă spuneam că LG a investit masiv în display-uri flexibile, iar la începutul acestui an a prezentat un concept de televizor care se retrage într-o cutie când nu este folosit.

  Lansarea telefonului pliabil de la Samsung nu e cel mai potrivit să aibă loc în cadrul unei conferințe a dezvoltatorilor, dar nu este exclus ca la acest moment să vedem doar un prototip, iar lansarea comercială să aibă loc abia spre finalul anului sau chiar la CES 2019 sau MWC 2019.

  În 2019, Samsung aniversează 10 ani de la lansarea primului smartphone Samsung Galaxy, așa că așteptăm cu mare interes un design de ultimă generație pentru viitoarele terminale mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.