More

  Winamp se reinventează și se relansează

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Winamp se reinventează ca o aplicație mobilă audio pentru platforme amatoare. Noul Winamp are rolul să reunească toată muzica, toate podcasturile și serviciile de streaming într-o singură locație. De asemenea, aplicația originală de desktop primește un update oficial.

  Compania din spatele noii imagini Winamp spune că relansarea ambițioasă are loc pentru comunitățile de milioane de utilizatori Winamp din întreaga lume.

  În cazul în care nu vă amintiți pentru că erați prea mici sau nu vă născuseți încă, Winamp era aplicația de desktop care rula toate melodiile MP3.

  Aceasta se deschidea o dată cu computerul personal și îți permitea să creezi playlist-uri personalizate, să împarți melodiile pe genuri muzicale sau categorii în funcție de petrecerile la care mergeai.

  Deși pare incredibil, încă mai există persoane care folosesc aplicația, deși aceasta nu a mai primit niciun update din partea companiilor-mamă în ultimii ani.

  Winamp nu a reușit să țină pasul cu noile servicii de streaming precum iTunes și din 2013 a fost dată uitării de compania Aol, care o deținea la acea vreme.

  Totuși, pentru că vorbim despre una dintre cele mai utile aplicații de muzică, comunitățile care s-au creat în jurul Winamp au continuat din greu să actualizeze aplicația prin ce mijloace a fost posibil.

  ”Va exista o versiune complet nouă anul viitor, cu moștenirea Winamp, dar cu o experiență de ascultare complet nouă”, spune Alexandre Saboundjian, CEO Radionomy, compania care a cumpărat ce a mai rămas din Winamp în 2014.

  ”Poți asculta de la MP3-urile pe care le ai acasă, dar și pe cele din cloud, podcast-urile, stațiile locale de radio care emit live până la playlist-uri pe care le-ai alcătuit de-a lungul timpului.”

  ”Oamenii își doresc o singură experiență”, mai spune acesta. ”Cred că Winamp este jucătorul perfect care poate aduce asta tuturor. Și ne dorim ca oamenii să îl aibă pe fiecare dispozitiv.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.