More

  Televizorul 8K Samsung Q900R QLED ajunge pe 2 noiembrie în România

  Samsung România a lansat în această dimineață televizorul Samsung QLED 8K Q900R bazat pe 8K AI Upscaling. La Noobz știți că am testat deja tehnologia 4K, pe televizorul Samsung QLED 4K Q9F, iar astăzi am avut ocazia să vedem ce poate și televizorul 8K de la Samsung.

  Comparat cu televizorul 4K de 65 inch testat de noi, cel 8K lansat astăzi, care are aceeași diagonală, are un design și mai subțire, iar pe spate vine cu modificări semnificative.

  Printr-un design adaptat al spatelui televizorului, suportul de perete de integrează perfect în capacul de pe spatele dispozitivului, după cum puteți observa din imagini.

  Samsung QLED 8K are o rezoluție Real 8K – care înseamnă o rezoluție uimitoare de 33 de milioane de pixeli care dezvăluie până și cele mai mici detalii din fiecare scenă.

  De asemenea, vine cu Q HDR 8K – bazată pe tehnologia HDR (High Dynamic Range) 10+, care optimizează parametrii de culoare şi nivelurile de luminozitate din fiecare scenă, prin metadata dinamică, pentru a reda imagini impecabile.

  În plus, cu ajutorul  8K AI Upscaling, procesul machine learning și a inteligenței artificiale, Samsung QLED 8K Q900R poate crește calitatea conținutului pentru a obține detalii îmbunătățite, zgomot redus și margini mai detaliate.

  Q900R QLED 8K are un procesor Quantum 8K de la Samsung, iar partea și mai interesantă este că Samsung QLED 8K utilizează inteligenţa artificială pentru a crea algoritmi de îmbunătăţire a conținutului cu rezoluție redusă si al transforma în conținut de aproape 8K.

  Mai mult decât atât, cu ajutorul acestei tehnologii, sunetul este optimizat și se adaptează la nivelul luminozității camerei tale, iar televizorul ajunge chiar să îți recomande conținut și informații prin comenzi vocale.

  Cu ajutorul Direct Full Array Elite Samsung Q900R QLED 8K oferă un contrast sporit și un control precis al luminii de fundal, precum și un volum de culoare de 100%, ajutândutilizatorii să fie fascinaţi de un miliard de nuanțe de culoare.

  Experiența Noobz cu Samsung QLED 4K Q9F

  Noul Samsung Q900R QLED 8K va fi disponibil în România începând cu data de 2 noiembrie în trei variante, cu diagonale foarte mari, respectiv de 65 inch, 75 inch și 85 inch.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here