More

  Epson lansează două noi modele din gama EcoTank: L7160 și L7180

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Epson lansează două noi modele din gama EcoTank: L7160 și L7180, care permit tipărirea fără cartușe, ceea ce le oferă utilizatorilor posibilitatea să economisească timp și bani.

  Modelele sunt livrate cu suficientă cerneală pentru a imprima până la 1.500 de fotografii 10×15 cm la cea mai bună calitate, volum ce poate echivala cu până la trei ani de imprimare autonomă, lipsiți de stresul înlocuirii rezervelor de cerneală.

  Modelele L7160 și L7180 oferă posibilitatea de a tipări la un cost extrem de redus pe pagină, datorită randamentului ridicat al cernelurilor folosite și capacității foarte generoase a rezervorului integrat.

  Împreună, acestea le permit utilizatorilor economii de până la 90% la nivelul costurilor pentru cerneală, comparativ cu alte echipamente disponibile pe piață.

  De asemenea, un nou sistem de realimentare, care folosește recipiente inovatoare, elimină complet orice risc de scurgere accidentală, datorită unui mecanism de „chei” specifice fiecărui compartiment al rezervorului în parte, prin care se garantează alimentarea corectă în funcție de culoare.

  Recipientele au prețuri accesibile, iar toate modelele EcoTank beneficiază de garanție extinsă de trei ani prin înscrierea pe pagina dedicată din site-ul producătorului.

  Ambele modele recent lansate sunt destinate atât tipăririi de documente color, cât și imprimării de fotografii. Acestea dispun de același nou sistem de alimentare continuă cu cerneală în 5 culori, care include o cerneală neagră fotografică și o cerneală neagră de tip pigment, excelente pentru a imprima orice, de la fotografii, desene și grafice până la documente.

  Printre alte caracteristici distinctive se numără capacitatea de a imprima fotografii fără margini și funcționalitatea Wi-Fi și Wi-Fi Direct, care le permite utilizatorilor să imprime fișiere „din mers”, de pe tabletă sau de pe smartphone, cu ajutorul aplicației Epson iPrint.

  „Astăzi oamenii fac mult mai multe fotografii decât în orice altă perioadă și înțeleg tot mai bine nevoia crescândă de a imprima și a se bucura de amintirile imortalizate, în loc să le uite printre alte câteva mii de imagini rătăcite în cloud sau într-un hard-drive vechi și prăfuit.

  Atât L7160, cât și L7180 fac posibilă imprimarea fotografiilor la calitate impresionantă, direct de pe dispozitivele mobile smart, în confortul propriei case, astfel încât clienții Epson pot începe să își decoreze locuinţele cu fotografii înrămate și să își umple albumele cu amintiri noi”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager la Epson România și Bulgaria.

  „Dacă la modelele din generația anterioară rezervorul de cerneală era poziționat pe laterala imprimantei, modelele noi EcoTank au rezervele de cerneală integrate în carcasă și dispuse frontal, pentru a opțiune dimensiuni compacte și pentru funcționalitate sporită. Acum este mai ușor să verificăm nivelurile de cerneală disponibilă”, adaugă Simona Decuseară.

  Noile imprimante EcoTank (L7160 și L7180) sunt disponibile în rețeaua partenerilor Epson și au prețuri începând de la 1999 lei pentru modelul L7160 și 2999 lei pentru modelul L7180.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.