More

  8 mituri celebre despre ochelari de soare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ochelarii de soare sunt ceva mai mult decât o declarație de modă, dar de cele mai multe ori nu vedem lucrurile din această perspectivă.

  Mulți dintre noi ne alegem o pereche nouă de ochelari de soare care să fie ”la modă”, dar trecem cu vederea informațiile cu privire la pericolul expunerii la razele ultraviolete, care contribuie la afectarea, în timp, a vederii.

  Pentru a înțelege mai bine importanța ochelarilor de soare în viețile noastre, ne-am gândit să trecem în revistă 8 mituri celebre legate de ochelarii de soare.

  8. Etichetele pe ochelarii de soare sunt întotdeauna clare și complete – Ei bine, se pare că nu! Uneori, ochelarii de soare pot avea etichetele redactate greșit sau incomplet, așa încât este recomandat să îi cumperi de la un furnizor de încredere, care poate asigura calitatea produsului.

  7. Nu contează stilul și dimensiunea lentilelor – Greșit! Lentilele mai mici asigură o protecție mai mică a ochilor, comparativ cu lentilele mari. De asemenea, distanța dintre lentile și ochi este foarte importantă.

  Lentilele care sunt poziționate la o distanță mai mare de ochi cresc riscul ca razele UV să afecteze vederea. Cele mai potrivite tipuri de lentile sunt cele care se înfășoară în jurul ochilor pentru a proteja inclusiv vederea periferică.

  6. Ochelarii de înaltă calitate nu merită banii – O pereche de ochelari de soare de înaltă calitate trec prin testări riguroase, de regulă au o ramă puternică și de multe ori vin la pachet cu garanție pe viață.

  Iar pentru că tot am amintit de garanție, este foarte important să achiziționați ochelari de soare de la furnizori care vă asigură garanția produsului conform legii.

  5. Lentilele închise la culoare înseamnă o protecție mai puternică – Nu trebuie să vă lăsați păcăliți de acest mit. Important este să verificați dacă lentilele oferă protecție împotriva razelor ultraviolete.

  Așa cum vă așteptați, pe piață există suficiente modele de ochelari de soare cu lentile închise la culoare, dar care nu te protejează de razele UV.

  De fapt, lentilele mai închise la culoare pot să facă mai mult rău decât bine. Asta pentru că, purtându-le pupilele ochilor se dilată mai mult decât atunci când folosești lentile deschise la culoare.

  4. Toate perechile de ochelari de soare oferă protecție completă UV – Înainte să cumperi o pereche de ochelari de soare, verifică specificațiile / eticheta. Nu toate perechile de ochelari oferă protecție completă, așa că informează-te să oferă 100% protecție împotriva UVA și UVB.

  3. Ochelarii de soare sunt numai pentru adulți – Nu e chiar așa! Copiii petrec mai mult timp în soare în comparație cu adulții, ceea ce înseamnă că sunt expuși la o cantitate semnificativă de raze UV până la vârsta de 18 ani.

  Învățați-vă copiii să poarte ochelari de soare cu protecție ori de câte ori ies afară.

  2. Trebuie să porți ochelari de soare doar când afară e soare – Razele ultraviolete își fac simțită prezența inclusiv printre norii care ar putea să anunțe o ploaie.

  De aceea, atât adulții, cât și copiii ar trebui să poarte ochelari de soare ori de câte ori ies din casă.

  1. Ochelarii de soare sunt doar un moft – Ideal este să găsești de fiecare dată o pereche de ochelari de soare care să fie la modă. Dar, când alegi o pereche nouă, asigură-te mai degrabă că îți protejează corespunzător vedere, decât că îți vine de invidiat.

  Cel mai important este să cumperi ochelari de soare care să îți protejeze ochii sensibili de soare și de radiațiile ultraviolete.

  Dacă ești interesat de oferta la ochelari de soare ai celor de la OchelariVintage.ro, vă las aici link să consultați prețurile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.