More

  Am vizionat 3 genuri de filme și un desen animat cu și fără Ambilight

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De peste un an de zile, de când avem un televizor Ambilight în casă, am tot vrut să realizăm un video prin care să vă arătăm cum se schimbă experiența de vizionare a filmelor atunci când folosești funcția Ambilight.

  Astăzi, a venit acest moment. Știm că Black Friday este ocazia ideală să schimbi televizorul și alte electronice și electrocasnice din locuință. Așa că, venim în întâmpinarea ta cu informații care să te ajute să alegi mai ușor smart TV-ul pentru casa ta.

  Am vorbit pe Noobz despre motivele pentru care să îți cumperi un televizor Philips TV Ambilight, v-am dat și câteva idei de integrare a televizorului în designul propriei case, iar de curând am pregătit și o listă cu smart TV-uri Ambilight pentru orice buzunar. Toate link-urile le veți găsi în descriere!

  Prin materialul de astăzi, vrem doar să vă arătăm 3 genuri de filme și un desen animat pe care le-am vizionat cu și fără funcția Ambilight și să vă spunem cum ne-a fost influențată experiența de consum de divertisiment per total.

  Dacă în vremea când Philips a adus prima dată conceptul Ambilight pe televizoare, puteai să replici experiența de vizionare cu lumină ambientală folosind o bandă LED, lucrurile stau total diferite acum.

  Stilul Ambilight are un buton dedicat pe telecomandă de unde poți opri lumina ambientală, dacă simți că nu este necesară sau o poți porni în diferite moduri.

  Spre exemplu, noi urmărim în această perioadă serialul Gotham pe Netflix, dar când ne săturăm de binging, după 3 – 5 episoade, mai schimbăm genul de film.

  Astfel, am vizionat în ultimele zile episoade din serialul polițist de acțiune ”Gotham”, filmul fantasy –drama ”The Covenant”, comedia ”The Kissing Booth” pentru trăiri adolescentine și un desen animat care să ne ducă înapoi în copilărie: ”She-Ra and the Princesses of Power”.

  Pentru fiecare gen de film am ales un stil Ambilight diferit. Iar asta pentru că, filmele sunt diferite, trăirile sunt diferite și e bine să mai ajuți și tu la crearea suspansului și a emoțiilor în general, dacă vrei să ai cu adevărat parte de un moment de relaxare și detașare.

  La serialul Gotham am urmat video pe standard. Asta pentru că așa am vizionat filmul de la primul episod, iar subconștientul s-a obișnuit deja cu asta. Gotham are foarte multe scene întunecate, orașul este unul gri, locațiile infractorilor sunt obscure, dar pe celălat taler al balanței avem și scene filmate ziua, care nu scot doar răul în evidență.

  Cu modul Ambilight oprit, e destul de neplăcut să vizionezi filme. Obosești ochii, te ia somnul înainte de terminarea filmului și poți să experimentezi inclusiv momente în care nu vezi nici măcar tastele de pe telecomandă.

  Indiferent de intensitatea Ambilight, camera este luminată, iar televizorul devine fără doar și poate punctul central al casei tale.

  Dar, să vă mai spun în câteva cuvinte de ce Abilight este un must-have pentru cinefili. La Gotham, cu ajutorul funcției de lumină ambientală, creierul tău percepe mult mai bine ce se întâmplă în film, când sunt scene filmate ziua, când sunt noaptea, când sunt în interior sau pe o alee.

  Iar asta nu e tot. Spre exemplu, dacă activezi modul urmează audio, Ambilight-ul ”te anunță„ prin intensitate când urmează ceva palpitant, interactiv, o scenă de acțiune sau una de dragoste.

  The Covenant este un film cam din aceeași zonă cu Gotham, doar că vine cu o atingere de iubire și prietenie adolescentină, acțiune și fantezie, dragoste paternă și răufăcători.

  Este un film care te ține mereu în gardă, deși în punctul în care are loc acțiunea mult-așteptată poți sta liniștit că nu o să-ți sară inima din piept.

  Pentru că există câteva scene cu fantome – zombie, e musai să folosești funcția Ambilight audio ritm.

  The Kissing Booth este o comedie light pe care am vizionat-o cu Ambilight în stilul video joc. Asta pentru că filmul în sine este o joacă de copii, iar scenele sunt filmate la școală, acasă și în spații neutre. Era potrivit și stilul audio petrecere, dar puteți alterna și voi în funcție de filmul pe care îl urmăriți și starea pe care o aveți.

  Am ales și un desen animat, She-Ra and the Princesses of Power, pentru că într-o familie, cei mici au întotdeauna ultimul cuvânt când vine vorba de televizor. Ei decid pe ce canal de desene trebuie să se uite toată familia, iar dacă vrei să scapi preț de o oră sau mai mult din spectrul lor vizual, cu un televizor Ambilight i-ai cucerit.

  La desene nici nu contează stilul Ambilight setat, contează doar să fie pornit. Știm cu toții că cei mici au și alte activități atunci când se uită la TV. Mai montează un lego, colorează o carte sau se joacă cu mașinuțe și păpuși. Iar pentru asta aceștia au nevoie de lumină ambientală.

  Poți să rezolvi situația și cu un bec hue la care să setezi din aplicație intensitatea și culoarea. Dar cel mai probabil copilul nu va mai fi captivat apoi de ce se întâmplă la TV.

  Puteți vedea și voi din imagini cum se schimbă experiența de vizionare când oprești și pornești Ambilight. Iar pentru că noi am trăit asta pe viu, putem să vă spunem că o dată ce am început să vizionăm un film cu modul Ambilight pornit, nu mai este cale de întoarcere.

  Dacă vreți, e ca la cinema. Ambilight-ul îți oferă suficient de puțină lumină să ai intimitate și suficient de multă să vezi când mănânci pop corn-ul sau bei suc.

  În final, rămâne la latitudinea voastră dacă aveți sau nu nevoie de un televizor Philips Ambilight. Important de știut este că un smart TV Ambilight poate oferi experiență de vizionare clasică, dar un smart TV simplu nu poate oferi experiență de vizionare cu lumină ambientală.

  Aceasta a fost experiența noastră de vizionare a celor 3 genuri de filme și a desenului animat, cu funcția Ambilight pornită și oprită. Spuneți-ne în comentarii părerile voastre și dacă vă gândiți să cumpărați un astfel de televizor pentru acasă. Dacă v-au fost utile aceste informații, dați un like și un share și abonați-vă la YouTube Noobz, dacă nu ați făcut asta deja.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.