More

  Telekom oferă gratuit 6 luni de Netflix la noua ofertă 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom face o mutare foarte inspirată pe piața din România, anunțând un parteneriat în exclusivitate cu Netflix.

  Tot mai mulți români aleg să se aboneze la Netflix, cel mai mare serviciu de divertisment pe internet, cu 130 de milioane de membri în peste 190 de țări din întreaga lume.

  Telekom Romania anunță oferta simplificată 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, bonus 6 luni Netflix cadou și un singur plan tarifar simplificat pentru serviciile Internet fix:

  – Abonament mobil fără perioadă minimă contractuală cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro / lună;

  Smartphone-uri Samsung în rate fixe, fără dobândă și avans zero, și bonus 6 luni de Netflix gratuit pentru abonamente mobile la 5 euro / lună disponibile clienților noi de servicii integrate;

  (fix-mobil), cât și clienților care au deja servicii fixe și achiziționează un abonament de servicii mobile;

  – Servicii de televiziune și Internet fix, fiecare la 5 euro / lună, plus 6 luni de Netflix cadou, cu abonament mobil;

  – Portofoliu simplificat la un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix cu viteză maximă disponibilă la adresa clientului, de până la 1000 Mbps.

  În mod normal, orice român interesat să se aboneze la Netflix va plăti între 7.99 euro și 11.99 euro și primește o lună gratuită pe Netflix România. Dacă alegi oferta simplificată 5-5-5 anunțată astăzi de operatorul de telefonie mobilă, primești bonus 6 luni Netflix cadou (adică economisești între 47.94 euro și 71.94 euro).

  De asemenea, dacă ești deja utilizator Netflix, primești aceeași promoție de 6 luni de abonament gratuit la cel mai mare serviciu de divertisment pe internet, deci nu trebuie să fii abonat nou Netflix pentru a beneficia de ofertă.

  Vei primi un card cadou la achiziționarea unui serviciu din oferta simplificată 5-5-5 euro de la Telekom, conform celor precizate mai sus, iar codul de pe acesta trebuie introdus la secțiunea ”Voucher” din contul personal.

  De acum, clienții Telekom vor putea urmări timp de șase luni filmele și serialele preferate din oferta Netflix precum House of Cards, Narcos, The Christmas Chronicles, Casa de Papel, The Crown sau Stranger Things, ca parte a ofertei cadou.

  Aplicația Netflix poate fi instalată pe un număr cât mai mare de dispozitive, permițând clienților să se bucure de filme nelimitate, oriunde și oricând.

  Oferta de iarnă Telekom România

  În cadrul ofertei de iarnă Telekom, clienții prepaid se vor bucura în continuare de bonus 4G Net Nelimitat la cartelă și, în plus, vor putea câștiga, în cadrul unei tombole, un Samsung Galaxy Note8, pe zi.

  În total, vor fi oferite 88 smartphone-uri Samsung Galaxy Note8. La tombolă pot participa clienții care pe durata campaniei activează sau reîncarcă cartela Telekom cu minim 5 euro credit și trimit SMS gratuit la 881.

  Ofertele din campania de iarnă sunt disponibile în perioada 26 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019.

  Întreaga conferință de presă în care Telekom anunță parteneriatul cu Netflix, oferta simplificată 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu și un singur plan tarifar simplificat pentru serviciile Internet fix poate fi urmărită în video, mai sus.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.