Fă-i copilului tău cadou o consolă de jocuri Nintendo Switch de la Orange

NoobZ
- 20.12.2018, 13:32 în Gadgets
2

SHARES

Orange România continuă să îmbogăţească portofoliul de obiecte conectate, ajuns la peste 100 de produse, și introduce în ofertă una dintre cele mai apreciate și cunoscute console de jocuri din lume, Nintendo Switch.

În prag de sărbători, clienții Orange pot achiziționa în exclusivitate un pachet special ce include consola Nintendo Switch, două controlere (Red&Blue), jocurile Mario și Rabbids Kindom Battle la prețul de 379 euro, disponibil și în rate pe factura Orange.

Nintendo Switch oferă mobilitate crescută jucătorilor, putând fi utilizată în tren, sau în mașină, dar impresionează mai ales atunci când este conectată la un televizor, devenind un adevărat hub de divertisment pentru întreaga familie.

Jucătorii se pot bucura de o experiență de gaming neîntreruptă oriunde s-ar afla, având la dispoziție trei moduri de a se juca pentru oricare situație.

În modul „TV” consola poate fi conectată la un televizor inteligent, similar unei console clasice, oferind utilizatorilor o modalitate simplă şi plăcută de a se juca acasă împreună cu familia şi prietenii.

Pentru momentele în care accesul la un televizor nu este posibil, Nintendo Switch oferă modul „Tabletop” ce îţi permite să împarți cu ce dragi nu doar ecranul consolei, dar şi distracţia.

Astfel, utilizatori trebuie doar să monteze standul ataşat consolei şi să ofere unui prieten unul din cele două controlere (Joy-Con) pentru a se juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei.

Nu în ultimul rând, sesiunile de gaming pot continua şi atunci când esti în mişcare, oriunde te-ai afla, cu modul „Handheld”.

Acest mod le permite utilizatorilor să aibă parte de aceeaşi experienţă de gameplay ca pe ecanul televizorului, bucurându-se de mobilitatea oferită de o consolă portabilă. În plus, jucătorii pot conecta până la 8 console Nintendo Switch pentru o adevărată experinţă multiplayer.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!