More

  Instalăm serviciul Orange Smart Home

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Suntem la cel de-al 5-lea episod din proiectul special Noobz: Cum să îți protejezi casa de hoți și alte pericole”, iar astăzi vorbim despre cum se folosește serviciul Orange Smart Home, cât de simplu se conectează senzorii inteligenți la dispozitivul central și trecem pas cu pas prin aplicația web smarthome.orange.ro.

  Conectarea senzorilor a fost foarte simplă și a durat destul de puțin să îi sincronizăm pe fiecare în parte, în schimb în ceea ce privește camera de supraveghere, procesul a fost ceva mai anevoios.

  Totuși, am reușit să o conectăm în cele din urmă, după cum puteți vedea și în video, iar conectarea echipamentelor la dispozitivul central a durat în final mai puțin de o oră și jumătate.

  Despre scenarii și simulări pe platforma Orange Smart Home urmează să vorbim pe 23 decembrie 2018, în ultimul episod din proiectul special Noobz.

  Ar mai fi de făcut 2 precizări speciale în acest articol, de care e bine să țineți cont. Nu de alta, dar de asta testăm – pentru a greși noi, ca voi să învățați din greșelile noastre

  – Dispozitivul central se instalează și se configurează primul, după care introduci fiecare senzor în parte și camere de supraveghere. Astfel, economisești mai mult timp.

  Noi am ales să începem cu senzorii pentru a îi prezenta pe fiecare în parte și pentru a vă ajuta să înțelegeți cât mai bine care este rolul lor în protejarea casei voastre.

  Soluția Orange Smart Home poate fi personalizată cu oricâți senzori ai nevoie și configurată pentru a răspunde nevoilor pe care le ai pentru locuința sau biroul tău.

  – Termostatul de la Netatmo poate fi instalat în 2 moduri: fie cum l-am instalat noi, adică direct pe perete, fie să instalați releul pe perete, iar termostatul să îl purtați după voi prin casă.

  Noi am ales să instalăm termostatul pe perete pentru a nu mai apela la specialistul ISCIR să vină să desfacă centrala pentru a conecta firele din pachetul Netatmo. Dar, când va veni acesta la verificarea anuală a centralei, o să facem schimbarea și instalăm releul pe perete, iar termostatul va fi portabil.

  Totul, detaliat găsiți în articolele de mai jos. Întrebările le așteptăm, ca de fiecare dată, în comentarii!

  Cum să îți protejezi casa de hoți și alte pericole – Proiect special Noobz

  Cum instalezi termostatul inteligent Netatmo

  Totul despre senzorii din abonamentul Orange Smart Home

  Instalarea senzorilor și dispozitivului central Orange Smart Home

  Instalăm serviciul Orange Smart Home

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.