More

  Căștile wireless pentru corporatiști și audiofili

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Care sunt căștile wireless pentru corporatiști și audiofili? Noi am testat o pereche de la Sony și au fost senzaționale.

  Știți că, perioada sărbătorilor ne-a oferit suficient timp să testăm cele 4 perechi de căști de la Sony pe care vi le-am prezentat în videoclipul inițial.

  Prima pereche pe care am utilizat-o este Sony WH-1000XM3. Un produs high-end, care se adresează îndeosebi persoanelor foarte ocupate. Ocupate, dar care au nevoie de un sunet de înaltă rezoluție și nu vor să fie condiționate de fire sau de comenzi complexe.

  Deși au un preț pe măsură, căștile Sony WH-1000XM3 vin cu o serie de funcții pe care nu le găsești decât la produsele de top. Am testat zeci de perechi de căști wireless în 2018, motiv pentru care nu ne-a fost deloc dificil să vedem dacă produsul merită sau nu suma de 1750 lei.

  Care sunt căștile wireless pentru corporatiști și audiofili – Cum trebuie să fie împachetate

  O să încep cu ambalajul căștilor. Acesta este unul premium și îți oferă toate informațiile de care ai putea avea nevoie înainte să dai banii pe produs.

  În cutie, căștile vin într-o husă specială de transport dintr-un material rezistent la șoc, zgârieturi și praf.

  Căștile wireless pentru corporatiști și audiofili
  Husă căști Sony WH-1000XM3

  Aici mai găsiți cablul de alimentare Type-C și un adaptor. Acestea sunt pentru atunci când utilizați căștile conectate pe fir la dispozitivele de acasă sau de la birou.

  Căștile wireless pentru corporatiști și audiofili
  Cum transporți Sony WH-1000XM3

  Nu am citit specificațiile, nici nu am întrebat prietenii care au aceste căști despre cum se folosesc.

  Am jucat cartea utilizatorului de rând. Astfel, a fost plăcut să descopăr funcțiile pe care le are acest produs. Le găsesc extrem de utile persoanelor care călătoresc foarte mult sau lucrează într-un birou open spece și uneori mai au nevoie de timp pentru ele însele.

  Căștile sunt destul de ușoare, se mulează perfect pe cap și pe urechi și au căptușeală din spumă de memorie. Acest lucru asigură confortul în timpul utilizării pe termen lung și o fixare foarte bună și sigură.

  Căștile wireless pentru corporatiști și audiofili
  Înveliș cu spumă de memorie

  Care sunt căștile wireless pentru corporatiști și audiofili – Ce butoane trebuie să aibă

  Sony WH-1000XM3 au un design minimalist. Prima dată când le privești te întrebi unde sunt butoanele acestora și cum ar trebui să le folosești.

  Sony WH-1000XM3
  Comenzi tactile

  Răspunsul îl poți descoperi și singur, dacă ai un pic de răbdare. În cazul în care vrei să afli repede totul, atunci te invit să parcurgi rândurile ce urmează.

  Mi-am descărcat aplicația Sony Headphones Connect, am pornit căștile și le-am conectat prin Bluetooth la smartphone. Din păcate, căștile nu pot fi conectate concomitent la mai multe dispozitive (cum am reușit cu majoritatea căștilor de la Plantronics testate anul trecut).

  Sau, cel puțin modelul testat de mine nu a funcționat. Am fost nevoită de fiecare dată când foloseam un dispozitiv nou, să îl deconectez pe cel vechi și să reinițiez conexiunea cu dispozitivul dorit.

  Dar, dacă realizezi conexiunea cu fiecare dispozitiv în parte, reconectarea ulterioară la acesta nu ar trebui să prezinte probleme.

  Eu am conectat căștile la smartphone-ul Samsung Galaxy Note9 și la laptopul Acer Aspire pe care l-am folosit în deplasare.

  Aplicația îți permite să afli în timp real câteva lucruri, cum ar fi:

  – cât procent din baterie a mai rămas,
  – să controlezi sunetul ambiental,
  – să personalizezi funcția de anulare a zgomotului,
  – să optimizezi presiunea atmosferică în funcție de auz și de sensibilitate,
  – să controlezi poziția sunetului,
  – să urmărești conținutul care rulează în căști,
  – să pornești sau să oprești căștile
  – să administrezi calitatea sunetului.

  Nu știu cât de des aș folosi pe termen lung această aplicație și dacă mi-aș dori sincer să o păstrez instalată pe smartphone. Dar e bine să o folosești în procesul de inițiere  al căștilor Sony WH-1000XM3.

  În rest, cred că e utilă mai degrabă să vezi cât de multă baterie mai ai disponibilă. Dar, oricum, o dată ce nivelul bateriei scade considerabil, la pornirea căștilor ești avertizat cu privire la procentul acesteia.

  Cum a fost cu Sony WH-1000XM3

  Dar zic că trec și la partea de utilizare a căștilor Sony WH-1000XM3 și la sunetul pe care acestea îl transmit. Nu sunt audiofil, dar este foarte important ca sunetul pe care îl aud să îmi ofere o stare de bine.

  Calitatea sunetului este senzațională, cel puțin pe muzică și filme. Iar bass-ul pe care reușesc să îl redea acestea este exact ceea ce trebuie.

  De sărbători am fost 7 persoane în casă și un câine care se adaptează greu la oameni noi în preajma noastră. De aceea, a fost mană cerească funcția de anulare a zgomotului de pe acest model de căști. E esențial să ai căști bune când vizionezi show-uri de stand-up comedy și seriale.

  Dacă muzica o mai poți asculta și cu zgomot de fundal, la filme și emisiuni devine de-a dreptul frustrant să fii întrerupt.

  Toate comenzile sunt toate încorporate în casca dreaptă și răspund la impulsuri tactile. Ai butoane pentru volum, pornire și oprire a conținutului ascultat/vizionat, derularea înainte sau înapoi.

  Căștile wireless pentru corporatiști și audiofili
  Singurele butoane

  Care sunt căștile wireless pentru corporatiști și audiofili – Ce funcții să nu lipsească

  Este pentru prima dată când testez un astfel de produs și pot să spun că e pe gustul meu. Sunt genul de utilizator care vrea toate acțiunile simplificate și intuitive, pentru că oricum viața e complicată ea destul.

  Așadar, dacă te uiți la filme, asculți muzică sau urmărești o emisiune online, trebuie să atingi în mijlocul căștii din dreapta pentru a da play. Pentru a opri filmarea/melodia. Să atingi sus sau jos pentru a regla volumul și stânga sau dreapta pentru a merge înainte/înapoi.

  Când vrea să vorbească cineva cu tine, nu mai trebuie să oprești volumul. Pur și simplu trebuie să acoperi casca din dreapta cu palma, iar sunetul se diminuează automat.

  Pentru atunci când ești la birou, ai disponibilă funcția de ambianță. O poți activa printr-o simplă apăsare a butonului mai mare de pe casca stângă.

  Bluetooth-ul se activează automat atunci când pornești căștile. Dacă timp de 5 minute nu ai utilizat Sony WH-1000XM3, acestea se închid automat. Se întâmplă acest lucru pentru a economisi din consumul de energie.

  Dar poate că cea mai interesantă funcție este de fapt asistentul vocal Google Assistant. Din păcate, nu funcționează decât prin comenzile în limba engleză. Dacă nu stăpânești foarte bine accentul american s-ar putea să nu ai o ”colaborare” foarte bună cu asistentul.

  Funcția este utilă dacă ești pe stradă, ai mâinile ocupate și trebuie să dai un telefon sau vrei să asculți o anumită melodie din playlist. Personal, am testat-o doar să inițiez câteva apeluri în timpul în care aveam căștile conectate la smartphone și funcționează ok.

  Sony WH-1000XM3

  Pe termen lung, sincer nu cred că aș folosi prea des asistentul vocal Google Assistant. În funcție de fiecare utilizator în parte sunt funcții prin care producătorul poate cuceri sau nu.

  Cui se adresează căștile wireless Sony WH-1000XM3

  Căștile Sony WH-1000XM3 se adresează utilizatorilor constant pe fugă, aflați între zboruri și ședințe sau îngropați în sarcini de birou.

  Cu prețul lor nu e toată lumea de acord. Dar, ajungi să înțelegi de ce dai atât doar atunci când analizezi beneficiile și plus valoarea de care ai parte în timpul utilizării.

  Eu nu aș putea folosi căști on-ear la birou. Am un tip de păr foarte pretențios, care se îngrașă foarte repede și își schimbă rapid forma în funcție de cum pui mâna pe el. Astfel, evit să folosesc căștile on-ear în afara casei. Dar, acasă sau în biroul de acasă, când nu am nicio întâlnire planificată și, de ce nu, pe avion, le văd extrem de utile și aș investi 380 euro în ele.

  Căștile Sony WH-1000XM3 sunt pliabile și pot fi transportate foarte ușor. Acestea oferă o autonomie a bateriei de până la 30 de ore. Ceea ce înseamnă că poți să le utilizezi fără griji atunci când zbori până în Indonezia și înapoi acasă. Faptul că sunetul se adaptează la situația în care te afli este extrem de folositor și sănătos pentru auzul tău.

  Recomand aceste căști persoanelor care vor ceva deopotrivă stilysh, rezistent, ușor de utilizat și cu o autonomie generoasă a bateriei. Dacă ar fi să mă întrebi cărui public țintă ar trebui să se adreseze acest produs, nu m-aș gândi de 2 ori pentru a răspunde: corporatiștilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.