More

  Căști Sony portabile și ieftine care merită cumpărate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Înainte de a vorbi despre căști Sony portabile, nu mai țin minte când a fost ultima oară când am folosit căști in-ear. Prefer căștile over-ear, deoarece nu mă jenează la utilizarea pe termen lung.

  Pur și simplu nu suport să am ceva în ureche. Problema căștilor over-ear este că sunt un pic mai scumpe. De cele mai multe ori prețul este cel care dictează.

  Tocmai din acest motiv, pentru cei care doresc o pereche de căști over-ear, am găsit două modele de căști Sony portabile. Sunt accesibile, portabile și potrivite atât pentru smartphone, cât și pentru laptop.  Sunt bune și nu vor da o gaură mare în buget.

  Este vorba despre modelele Sony MDR-ZX110AP și Sony MDR-ZX310AP. Știu la ce o să vă gânditi. Sony nu putea să gasească un nume mai sonor?

  De ce Sony MDR-ZX110AP și Sony MDR-ZX310AP?

  De ce a trebuit să avem aceste coduri complexe? De acord cu voi. Și eu sunt de aceeași părere, dar trebuie să fim atenți la aceste coduri. Asta pentru că avem modelele Sony MDR-ZX110 și MDR-ZX110AP. Diferența între cele două este că modelul MDR-ZX110AP are microfon pe fir și este compatibil cu dispozitivele Android. Același lucru se aplică și la modelele MDR-ZX310 și MDR-ZX310AP.

  V-ați prins deja că vorbim despre două modele de căști pentru smartphone, dar nu exclusiv pentru smartphone.

  Ambele modelele sunt pliabile, ceea ce le face foarte ușor de transportat. Sunt căști pe fir, iar lungimea acestuia este de 1,2m. Căștile permit preluarea apelurilor, terminarea apelurilor, cât și controlul volumului în timpul apelului sau volumul clipurilor care rulează.

  Există și un mic inconvenient în faptul că ambele cupe ale căștilor au fir, deci miscările sunt un pic limitate, comparativ cu modelele care au fir  numai pe una dintre cupele căștilor.

  Pe de altă parte, cablul este zimțat și nu se va încurca, așa cum se întâmplă la căștile in-ear. Dacă ai băgat căștile de la smartphone în buzunar, atunci când le scoți pentru a le folosi zici că le-a făcut bunica ghem, pentru a tricota un fular din ele. Oribil.

  Diferența dintre căști Sony portabile MDR-ZX110AP și MDR-ZX310AP

  Revenind la cele două modele de căști, singura diferență notabilă (din ce am documentat eu) ar fi că MDR-ZX310AP are minimufă stereo în formă de L, placată cu aur, cu patru conductori, în vreme ce MDR-ZX110AP are conector mini stereo, în formă de L, placat cu aur.

  În rest, specificațiile sunt aceleași. Au același tip de difuzor dinamic de 30 mm – tip dom, capacitate de 1000 mW și sensibilitate de 98 dB/mW. Dar pe voi nu asta vă interesează. Vă interesează sunetul.

  La capitolul sunet, nu prea avem ce reproșa acestor modele. Volumul este peste cel la care te-ai aștepta de la o pereche de căști pentru smartphone, iar claritatea se păstrează la volume ridicate. Mai mult, surprinzător a fost că aceste căști izolează destul de bine sunetul, deci poți asculta la un volum de aproape 80, fără să deranjezi pe cel de lângă tine.

  Disponibilitate

  Sony MDR-ZX110AP și Sony MDR-ZX310AP pot fi achiziționate de la cel mai mare retailer online, la un preț de aproximativ 76 RON pentru modelul Sony MDR-ZX110AP, respectiv 99 RON pentru modelul Sony MDR-ZX310AP.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.