More

  Samsung lansează 3 noi monitoare pentru următoarea generație de gaming și spații de lucru moderne

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță trei noi monitoare: monitorul modern și minimalist Space Monitor, CRG9 creat pentru pentru o experiență de gaming de neegalat și UR59C, un monitor curbat 4K UHS ideal pentru creatorii de conținut.

  Fiecare monitor oferă cea mai bună tehnologie de la Samsung, de la ecrane ultra-wide și culori rupte din realitate pentru experiențe de gaming captivante la design-uri care te ajută să economisești spațiu și să sporești productivitatea.

  Space Monitor este modern și are un design minimalist și flexibil

  Dintre cele 3 monitoare nou lansate de Samsung, Space Monitor este de departe cel mai versatil când vine vorba de economisirea spațiului și de funcționalitate.

  Samsung Space Monitor este ușor de instalat și de ajustat atunci când nu este utilizat. Spre exemplu, după ce ai lucrat la el suficient de mult, pentru a economisi spațiu, poți să îl împingi pur și simplu la perete cu ajutorul reglajului ergonomic.

  Dincolo de componenta estetică, Space Monitor este foarte performant. Vorbim despre un model disponibil în 2 variante de diagonală: de 27 inch șirezoluție QHD pentru imaginii detaliate și foarte clare și de 32 inch, care oferă suport pentru conținut 4K UHD.

  Space Monitor vine cu un braț reglabil pe care nu îl vedem la niciun alt monitor de pe piață, care poate să dispară în partea din spate a ramei subțiri a monitorului.

  Când utilizezi suportul, Space Monitor poate fi ușor de înclinat sau lipit la perete. De asemenea, poate fi coborât la suprafața biroului, lucru ce te ajută să te simți mai confortabil. De asemenea, prin faptul că este ergonomic, monitorul te ajută să gestionezi cablurile de alimentare și HDMI mult mai simplu.

  Monitorul de Gaming CRG9 de 49 inch cu rezoluție duală QHD

  Vorbim despre primul monitor de gaming din lume super ultra-wide cu raport de aspect de 32:9. CRG9 oferă o rată de refresh de 120 Hz, cu un timp de răspuns rapid de 4 ms pe un display de 49 inch. Acest lucru minimizează întârzierea imaginii și încețoșarea mișcării pentru a ține pasul cu jocurile rapide.

  Construit pentru o experiență de joc superioadă, monitorul este dotat cu tehnologia AMD Radeon FreeSync 2 HDR pentru a reduce shutterul, ruperea ecranului și latența de intrare pentru a asigura cea mai bună rată de cadre posibilă și o experiență de joc mai fluidă.

  Conținutul prinde viață pe CRG9 cu rezoluția duală QHD (5120×1440) și HDR10 cu o luminozitate de vârf de 1000 de niți, oferind detalii superbe în cele mai luminoase și cele mai întunecate părți ale unei imagini.

  Echivalent cu două monitoare QHD de 27 de inch și format 16:9 plasate unul lângă celălalt, ecranul ultra-lat de 32:9 asigură o flexibilitate maximă multitasking asistată de funcția PBP (Picture-by-Picture) pentru a permite două surse video vizionate pe același ecran.

  CRG9 include un port HDMI, două porturi de afișare, opțiuni USB 3.0 și conectivitate căști. Samsung a proiectat, de asemenea, CRG9 cu o dimensiune mai mică pentru confort și flexibilitate în spațiul fiecărui jucător.

  UR59C de 32 inch este primul monitor curbat 4K UHD din lume pentru creatorii de conținut

  Ideal pentru creatorii de conținut care doresc atât versatilitate, cât și performanță, noul UR59C de 32 inch are un display curbat UHD cu o rată de contrast de 2,500:1 și rezoluție 3840×2160 4K UHD, cu suport pentru până la un miliard de culori.

  Disponibil în varianta de culoare Dark Blue Gray, UR59C are un design super –subțire, cu o adâncime de numai 6,7 mm. Ecranul fără 3 margini este atașat unui suport metalic subțire, dar robust.

  Toate cele trei noi monitoare pot fi văzute la standul #15006 al Samsung de la CES, din Sala Centrală a Centrului de Convenții din Las Vegas, în perioada 8-11 ianuarie 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.