More

  CES 2019: D-Link promite un router 5G cu viteze de până la 3Gbps

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  D-Link a anunțat un nou router broadband, care renunță la conecțiunea tradițională prin cablu în favoarea noii tehnologii 5G.

  D-Link DWR-2010 5G NR oferă viteze de descărcare de până la 3Gbps, ceea ce este o viteză de aproximativ 40 de ori mai mare comparativ cu viteza medie pe care o au utilizatorii din SUA.

  De asemenea, routerul este cababil de a se sincroniza cu celelalte routere, ale aceluiași producător, pentru a forma o rețea de tip mesh. Routerul  D-Link DWR-2010 5G NR va fi cababil de a oferi serivicii voce LTE sau VoLTE.

  Acesta va avea cinci porturi Ethernet și patru antene externe pentru acces la rețeaua LTE și 5G NR. Acest router va funcționa precum un hotspot mobil pentru locuințe.

  D-Link nu a oferit nicio informație despre prețul acestui router, iar în ceea ce privește disponibilitatea, va putea fi achiziționat în a doua jumătate a anului 2019, prin operatorii locali de rețea.

  Odată cu dezvoltarea rețelei 5G, tot mai mulți producători vor să se alinieze la noua tehnologie și să ofere produse care vor putea fi utilizate pentru a obține maximum din ceea ce tehnologia 5G poate oferi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here