More

  CES 2019: Deep Sentinel este sistemul de securitate care prezice infracțiunile înainte să aibă loc

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deep Sentinel este un sistem de securitate pentru locuințe, care va fi prezentat în cadrul CES 2019, capabil să prezică o infracțiune chiar înainte să se producă.

  Nu are rost să mai spunem cât de mult preț punem noi pe securitatea locuinței nostre, iar dacă este nevoie, las aici link către proiectul special Noobz „Cum să îți protejezi casa de hoți și alte pericole„, în care urmărim pas cu pas instalarea soluției Orange Smart Home.

  Revenind la Deep Sentinel, aceasta este o soluție care utilizează echipamente standard. Nimic ostentativ sau cutting-edge pe parte de aparatură.

  Sistemul de bază este alcătuit din trei camere full HD 1080p cu vedere nocturnă și funcționalități PIR de detectare a mișcării, un dispozitiv central, care le centralizează și permite accesarea imaginilor pentru fiecare dintre ele, patru acumulatori, trei suporți de perete și un semn care să avertizeze potențialii răufăcători că locuința este monitorizată.

  Deși, la nivel de aparatură, Deep Sentinel nu se diferențiază de alte soluții de monitorizare, elementul special este serviciul LiveSentinel.

  Acest serviciu utilizează inteligența artificială, care ar putea transforma camerele în gărzi virtuale. Acest sistem supraveghează activitatea din jurul locuinței și folosește scenarii predictibile.

  În acest mod, sistemul poate prezice anumite situații care pot duce la acțiuni de intrare prin efracție, furt de colete sau alte pericole.

  Sistemul de inteligență artificială crează un perimetru virtual în jurul locuinței, monitorizează activitatea și detectează alarmele false pentru a nu alarma proprietarii fără rost.

  Sistemul de supraveghere Deep Sentinel va fi disponibil la un preț de 399 de dolari, iar abonamentul lunar pentru a beneficia de serviciul LiveSentinel va avea un cost de 50 de dolari pe lună, pentru o perioadă contractuală de minimum 1 an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here