More

  CES 2019: LG a prezentat LG Signature OLED TV R, un TV 4K care se rulează

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG a prezentat, în cadrul conferinței CES 2019, noul smart TV 4k OLED Signature TV R, un televizor care atunci când nu este folosit ecranul se rulează în baza sa, o boxă Dolby Atmos cu o putere de 100W .

  LG a cochetat de foarte mult timp cu ideea ce panouri flexibile. La CES 2016 a prezentat pentru prima dată un panou flexibil, de dimensiuni reduse, iar anul trecut a venit cu un ecran foarte mare, flexibil, care putea fi aplicat pe orice suprafață. Televizorul are o dimensiune de 65 de inch, resprectiv 165 de centimetri.

  De atunci și până acum, producătorul Coreean a avut timp să rafineze acest concept, iar anul acesta a prezentat un concept care, din câte se poate vedea, aduce un plus de rafinament oricărui spațiu, iar funcționalitatea ce permite retragerea ecranului atunci când nu îl utilizezi, face din el un televizor pe care mulți și-l vor dori, dar puțini și-l vor permite.

  LG Signature OLED TV R va fi disponibil din primăvara acestui an. După cum spuneam, acesta este modelul flagship al companiei, care se situează desupra tuturor flagship-urilor, pe care LG le are în prezent.

  LG nu s-a limitat la a oferi un simplu TV, ci un întreg sistem de divertisment. Atunci când ecranul este rulat, boxa poate fi folosită pentru a asculta muzică. Televizorul are posibilitatea de a se rula parțial, afișând o treime din ecran, suficient spațiu pentru a avea pe display control asupra playlist-ului, să afișezi poze din telefon sau să vezi cum este vremea. Pentru boxă, LG a folosit lână de calitate superioară și a fost proiectată de către renumitul producător de textile Kvadrat  din Danemarca.

  Signature R păstrează foarte multe din funcționalitățile pe care le găsim și pe celelalte televizoare LG OLED 2019, inclusiv cea de-a doua generație de procesor Alpha 9, ThinQ AI, support pentru Alexa și Google Assistant, support pentru Apple AirPlay 2 și HomeKit, cât și port HDMI 2.1.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.