More

  Cum arată și ce poți să faci cu scanerele mobile A4 Epson DS-70 și Epson DS-80W

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi scanere mobile A4 de la Epson, DS-70 și DS-80W, sunt ideale pentru scanarea și procesarea datelor în regim portabil sau în medii de lucru cu spaţiu limitat, aglomerate.

  DS-70 și DS-80W au fost concepute pentru companiile care caută o soluție de scanare mobilă pentru deplasări sau pe care să o folosească oriunde în birou.

  „Cu variante de scanare atât prin cablu cât și wireless, aceste noi modele sunt ideale pentru cei care au nevoie de o soluție de scanare rapidă în regim portabil. Am conceput noua gamă pentru a fi ușoară, fără să facem compromisuri cu privire la versatilitatea de care au nevoie companiile.

  Clienții au adesea nevoie să poată scana documente cu grosimi diferite, astfel că aceste noi modele din gama noastră scanează hârtie cu grosimi de la 35 până la 270 g/m² – medii de tipărire care în mod normal ar putea avea nevoie de o soluție flatbed tradițională.”, declară Steve King, Market Development Manager, Epson Europe.

  Modelul de top, DS-80W, are Wi-Fi integrat, baterie și un ecran LCD, oferind mobilitate de neegalat, pentru a scana o pagină în numai 4 secunde, oriunde v-ați afla. Atunci când este încărcat complet, scanați până la 300 de pagini fără să fie necesară o sursă de alimentare.

  Aceste modele business sunt potrivite pentru personalul care se deplasează frecvent, cum ar fi reprezentanții de vânzări care lucrează pe teren, pentru a putea înregistra documente referitoare la cheltuieli și contracte și pentru a direcționa eficient documente către aplicațiile business sau software-ul de scanare.

  Împreună cu modelele DS se furnizează software, precum Document Capture Pro 2 și Epson Scan 2.0, iar compatibilitatea cu driverul TWAIN facilitează scanarea, salvarea și partajarea de informații în companie.

  Caracteristicile avansate pentru denumirea, separarea și direcționarea documentelor fac scanarea simplă și logică. Utilizatorii pot salva și trimite fișierele în formate comune, precum PDF, jpeg, tiff și multe altele.

  Epson DS-70 și Epson DS-80W sunt disponibile începând cu luna noiembrie 2018.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.