More

  Boxa portabilă Sony SRS-XB01B e un cadou perfect

  Am testat mini boxa portabilă Sony EXTRA BASS SRS-XB01B în vacanța prelungită de iarnă. Este un produs potrivit iubitorilor de seriale pe Netflix mereu pe fugă și consumatorilor de conținut video de pe YouTube sau alte platforme de profil.

  Când am văzut cât de mică este mini boxa SRS-XB01B, chiar mă întrebam dacă își merită cu adevărat banii. Fiți pe fază pentru că dăm cadou o astfel de boxă. Trebuie doar să interacționați în comentarii la articolele despre produsele Sony anunțate în videoclipul de pe 17.12.2018.

  Prețul boxei este de 129 lei la eMAG, redus de la 150 lei. Dacă obișnuiești să te uiți seara la seriale de pe smartphone, atunci trebuie neapărat să deții o astfel de boxă portabilă. Eu de regulă așa fac cu Samsung Galaxy Note9 și Netflix, iar Cristi e campion pe YouTube.

  Trebuie să știi că boxa Sony SRSXB01B este atât de mică încât încape fără probleme în palmă sau într-un buzunar. Acest lucru o face să fie ultraportabilă.

  Îmi place să Sony oferă o gamă largă de culori. Dispozitivul vine cu o bandă de prindere care îți permită să agăți boxa de ghiozdan, de bicicletă sau de un copac sub care stai în hamac.

  Boxa portabilă Sony SRS-XB01B este rezistentă la apă cu certificare IPX5

  Asta înseamnă că dacă o stropești sau te prinde ploaia în timp ce asculți muzică la ea, nu vei avea nicio problemă. Nu este rezistentă însă la jeturi puternice de apă, la scufundări  sau la jet de apă caldă. Așa că e de evitat să o folosești la duș sau în piscină.

  Boxa portabilă Sony EXTRA BASS SRSXB01B se conectează prin Bluetooth la orice dispozitiv pe care îl deții. Dacă se întâmplă să nu funcționeze corespunzător Bluetooth-ul pe vreoun produs de-al tău, atunci poți să conectezi playerul muzical la intrarea audio.

  Poți folosi mini boxa wireless de la Sony inclusiv pentru a vorbi la telefon hands free. Noi am făcut un test în timpul în care conduceam. Dacă nu ai sistem Bluetooth întegrat la mașină, vorbești la telefon ”fără mâini” folosind o astfel de boxă. Astfel, scapi ușor de amendă.

  Autonomia bateriei nu este cea mai mare, dar nici boxa nu are dimensiuni extrem de mari. Dacă vizionezi 5 – 6 episoade la rând dintr-un serial pe Netflix, n-ar trebui să ai probleme cu bateria. Iar până la urmă, dacă vrei să faci binging, boxa poate fi utilizată și în timpul în care este la încărcat.

  Nu vă așteptați la un bass excepțional, pentru că boxa e cât podul palmei. Dar dacă vreți un sunet ceva mai puternic decât ce reușește să ofere smartphone-ul, atunci când consumați conținut audio-video, e ceea ce trebuie.

  Ce altă boxă wireless mini am mai folosit

  JBL GO este un corespodent pentru boxa portabilă Sony SRS-XB01B. Am oferit câteva cadou de vreo 2 ani de zile încoace. Ca performanțe audio, modelul este la fel de bun. Dar diferența între cele două este că boxa de la Sony este mult mai compactă și mai atractivă vizual.

  De asemenea, JBL GO are momente când se conectează greu la smartphone, laptop sau ce alt dispozitiv folosești. Autonomia bateriei nu trece de regulă de 4-5 ore și nu este rezistentă la apă.

  Așadar, dacă aveți prieteni care se uită la filme de pe smartphone, boxa portabilă Sony EXTRA BASS SRSXB01B e un cadou inspirat.

  Dacă mai aveți și alte curiozități despre această mini boxă, ca o jucărie, așteptăm să ne scrieți în comentarii.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here