More

  Ce mouse e bun pentru gaming și birou

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ”Ce mouse e bun pentru gaming și birou ”, este una dintre cele mai întâlnite întrebări. Articolul de față este despre mouse-ul confortabil cu un design elegant, Logitech G305 Lightspeed.

  Este un mouse care costă 280 lei, dar pe care îl găsiți redus la 240 lei pe eMAG. Acesta vine cu unele funcții wireless foarte utile, este ușor de utilizat și se potrivește atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

  Dezavantajele acestui model de mouse de gaming și birou sunt că nu are conexiune Bluetooth și necesită baterii AA.

  Vrei un mouse accesibil, la o calitatea foarte bună și care să îți permită să te joci wireless? Atunci, cu siguranță sunt multe lucruri care te vor atrage la Logitech G305.

  Nu trebuie să mai spunem că Logitech produce de ani de zile mouși wireless de două feluri: destul de buni și excepționali. În ceea ce privește G305, la nivel de performanțe acesta se află undeva la mijloc.

  G305 te ajută să fii productiv și îți duci cu brio toate sarcinile la bun-sfârșit. Iar aici nu ne referim doar la munca de birou, ci și la experiențele de gaming.

  Logitech G305 nu are doar un design elegant și dimensiuni medii. Acest mouse de gaming și birou este ușor de utilizat, iar când vine vorba de gaming e intuitiv.

  Logitech G305 are 6 butoane:

  – un buton în stânga,
  – un buton în dreapta,
  – o rotiță pentru stroll pe care poți da click,
  – un buton de reglare a sensibilității (DPI)
  – 2 butoane pentru degetul mare.

  G305 este un mouse sfios, care nu iese în evidență prin sisteme de iluminare. Dar atunci când vine vorba să îl pui la treabă, experiența de utilizare este una foarte bună.

  În ceea ce privește persoanele stângace, trebuie menționat că mouse-ul are un design aproape complet ambidextru. Din păcate, nu sunt disponibile și pe o parte și pe alta butoanele pentru degetul mare. Așa încât, dacă vreți să utilizații prescurtări în joc sau în munca de birou, acest lucru va fi greu de pus în practică.

  Logitech are câteva modele de mouși pentru stângaci. Ce trebuie să știție este că prețurile pentru acestea sunt ceva mai mari. Unul dintre mouși este chiar G903 pe care l-a testat Cristi în jocuri în perioada sărbătorilor de iarnă.

  Logitech G305 funcționează wireless cu orice dispozitiv, imediat ce l-ai scos din cutie. Trebuie să introduci dongle-ul în portul USB al laptopului/PC-ului și e numai bun de muncă. Apoi, cu ajutorul butonului de reglare a sensibilității, trebuie doar să setezi nivelul optim de lucru.

  Cu ajutorul Logitech Gaming Software poți personaliza setările DPI și ce vrei să facă butoanele.

  Mouse-ul Logitech G305 a funcționat impecabil pe durata testării. De altfel, o experiență a fel cum a fost în cazul celorlalte periferice de gaming sau birou pe care le-am mai testat până acum de la producător.

  Ce mouse e bun pentru gaming și birou? – Îți răspunde Logitech G305

  Spre deosebire de alți mouși de la Logitech, G305 nu se reîncarcă și vei avea nevoie de o baterie AA pentru utilizare. Dar, ai deja o baterie AA în pachet alături de produs. Eu folosesc deja de aproximativ un an de zile modelul silențios Logitech M330. Acesta vine tot cu baterie AA, iar până acum i-am schimbat o singură dată sursa de energie.

  Logitech estimează că mouse-ul funcționează cu o singură baterie pentru 250 de ore (echivalentul unei luni de zile), asta dacă îl folosești 8 ore pe zi, zi de zi.

  Timpul variază de la utilizator la utilizator și contează foarte mult dacă uiți sau nu să oprești mouse-ul atunci când nu îl folosești.

  Oricum, și dacă ar fi să investești 1 – 2 lei în baterie în fiecare lună, costurile finale sunt destul de bune. În egală măsură, poți să investești într-un dispozitiv de reîncărcare a bateriilor AA, iar astfel protejezi și planeta.

  Asta e, Logitech G305 are dezavantajele lui când vine vorba de conectivitate. Pe de altă parte, dongle-ul USB funcționează foarte bine. Dar, nu vei putea folosi niciodată mouse-ul cu un smartphone, o tabletă sau o consolă de gaming.

  Cum e experiența de gaming cu G305

  Cristi s-a jucat un pic cu Logitech G305 în Overwatch și World of Worcraft, iar performanțele sunt destul de bune. Dacă ai mai folosit până acum mouși de la Logitech, nu vei fi surprins de modul în care face G305 față la provocări în joc.

  Mouse-ul nu a prezentat latență, nu s-a deconectat de la laptop și pentru că este destul de compact. Acest lucru îl face ușor de utilizat pe orice suprafață.

  Logitech G305 este un mouse simplu și elegant, cu dimensiuni mici, iar experiența de gaming va fi una desăvârșită datorită funcțiilor wireless.

  Dacă ai un buget limitat și vrei să investești într-un mouse bun și de durată, optează pentru Logitech G305. Dar, dacă stai mai bine la capitolul financiar și vrei un mouse căruia să îi personalizezi butoanele, poți să încerci G903 testat de Cristi.

  Logitech G903 se încarcă inclusiv direct de la Logitech PowerPlay (asta dacă vrei un kit și mai avansat). În caz contrar, are un acumulator pe care îl poți încărca direct de la laptop/PC prin cablu USB.

  Ce mouse e bun pentru gaming și birou? – Răspuns Logitech G305

  Spune-ne în comentarii ce fel de mouse ai folosit până acum acasă și la birou.

  Astfel, noi te includem automat în extragerea pentru câștigarea unui mouse G305 și a unui mouse pentru copii din ediția Doodle. Câștigătorii vor fi anunțați pe Facebook Noobz până la finalul săptămânii 14 – 20 ianuarie 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.