Nike a creat încălțămintea care poate fi controlată cu smartphone-ul

Cristian Gănescu
- 15.01.2019, 13:39 în Cultura
7

SHARES

Nike a oferit un teaser care aduce în primplan o pereche de încălțăminte capabilă să încheie singură șireturile și care poate fi controlată cu ajutorul smartphone-ului.

Video-ul a fost prezentat înainte de lansarea primei perechi de încălțăminte controlată prin smartphone și capabilă de a lega singură șireturile, care va avea loc în această săptămână.

Scopul acestui video este de a crea entuziasm în jurul acestui concept. Clipul nu arată explicit încăltămintea, ci reacțiile celor care probează perechea de încălțăminte.

Compania Nike a apelat la mai mulți jucători NBA care au probat și au folosit aplicația de pe smartphone, iar reacțiile lor le puteți urmării mai jos.

Acest concept este cu mult îmbunătățit comparativ cu conceptul HyperAdapt 1.0, prezentat în anul 2016, acea încălțăminte neavând încorporată conectivitate wireless. Mai mult, trebuia să apeși un buton amplasat direct pe încălțăminte.

O altă diferență notabilă este prețul. La numai 350 de dolari, față de 720 de dolari cât costau versiunea HyperAdapt, este un preț mult mai accesibil. Vom reveni cu detalii după evenimentul de lansare, pe care Nike îl va susține.

 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!