More

  CES 2019: Miku este o cameră de monitorizare a bebelușilor cu tehnologie militară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miku Baby Monitor a fost prezentat la CES 2019 ca fiind o revelație în materie de monitorizare a bebelușilor, iar asta pentru că acest produs foloșește inteligența artificială și tehnologia „machine learning” pentru a crea un portret detaliat al sănătății copilului.

  Miku Baby Monitor a fost creat de către co-fondatorul și CEO-ul companiei Miku, Eric White, ideea izvorând din necesitate. Acesta a proiectat și construit camera inteligentă în timp ce aștepta venirea pe lume a primului său copil.

  White are o experiență vastă în construirea unor echipamente utilizate în special în condiții de luptă, iar acest produs combină tehnologia de top audio și video cu componentele software susținute de către National Science Foundation.

  Creatorul Miku Baby Monitor spune că, pentru startup-ul pe care îl conduce, acesta este doar începutul și că în perioada următoare va urmări noi moduri prin care să dezvolte produse care să ajute la monitorizarea și protejarea persoanelor dragi.

  La CES 2019, în cadrul Best of BabyTech AwardsMiku Baby Monitor a câștigat la două categorii, respectiv Baby Sleep și Audience Favorite.

  Pentru a înțelege de ce a avut acest produs un impact atât de mare asupra vizitatorilor de la CES 2019, trebuie menționat faptul că Miku Baby Monitor monitorizează respirația, mișcările, sunetele și tiparul somnului, cât și alți factori cum ar fi temperatura și umiditatea, asigurând copilului un somn liniștit. Dispozitivul are mai multe procesoare quad-core de la Qualcomm, iar datele sunt criptate prin intermediul unor cipuri rezistente la intemperii.

  Miku Baby Monitor are și o aplicație, MikuMind, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. MikuMind oferă părinților rapoarte detaliate despre somnul copilului, oferă sfaturi generale din parte medicilor pediatrii, cât și o arhivă cu fotografii și clipuri video, înregistrate de cameră la rezoluție 1080p, care are și vedere nocturnă.

  Miku Baby Monitor poate fi achiziționat la un preț de 399 dolari. Părinții au 30 de zile gratuite pentru aplicația MikuMind, iar în prezent oferta este de 120 de dolari cu 1 an de abonament și livrare gratuită. Producătorul nu a oferit detalii despre tarifele abonamentului pe viitor, când acestă ofertă nu va mai fi disponibilă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.