More

  Sony anunță aplicația de mobil „Imaging Edge” și o serie de update-uri pentru aplicațiile de desktop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony anunță aplicația de mobil – „Imaging Edge”, precum și a unei serii de update-uri ale aplicațiilor „Remote”, „Viewer” și „Edit” pentru desktop. Acestea vor introduce noi opțiuni inovatoare, dedicate tuturor utilizatorilor Sony pasionați de imagine, de la amatori și până la profesioniști.

  Noua aplicație de mobil „Imaging Edge”

  Noua aplicație pentru dispozitive mobile „Imaging Edge Mobile” este succesorul „PlayMemories Mobile”. Aceasta va oferi posibilitatea unui transfer instant de fișiere între aparatul de fotografiat și dispozitivul mobil asociat, chiar în timpul utilizării acestuia.

  Imaginile vor putea fi transmise prin intermediul noii opțiuni „Auto background transfer to Smartphone”. Utilizatorii vor putea distribui conținutul media din dispozitivele mobile pe rețelele de socializare, mult mai simplu și rapid.

  Software-ul suportă și transferul de filmări 4K și oferă posibilitatea de control de la distanță.

  Pentru fotografii profesioniști, Sony va lansa o nouă aplicație pentru dispozitive mobile, Transfer & Tagging add-on”. Aplicațiava sprijini procesul de lucru prin transferul imediat al imaginilor către mobile. Transferul se va face prin intermediul funcției „FTP background transfer” al camerelor de fotografiat.

  Cel mai important aspect – fotografii nu vor fi nevoiți să se oprească din lucru, transferul fiind realizat automat și în timp real.

  În plus, software-ul permite dictarea și transcrierea de voce pentru înregistrarea de informații necesare restului echipei. De asemenea, o platformă online va permite sincronizarea glosarului de text între mai multe dispozitive.

  Cele două noi aplicații Sony, „Imaging Edge Mobile” și „Transfer and Tagging add-on” vor fi disponibile din luna martie a acestui an.

  Îmbunătățiri ale aplicațiilor „Remote”, „Viewer” și „Edit” pentru desktop

  Și varianta pentru desktop a aplicației Sony „Imaging Edge” va fi îmbunătățită. Va avea suport pentru filmările de tip „time-lapse”. O va face ideală în relația cu noile camere cu lentile interschimbabile Sony cu funcția de filmare într-un interval prestabilit.

  Alte noi opțiuni, ce amplifică experiența de lucru, au fost deja înglobate, precum un display comparativ. Este o funcție de creare a unei galerii și o îmbunătățire a interfeței generale.

  Cele mai noi variante ale celor 3 aplicații pentru desktop, 1.4, vor fi disponibile din ianuarie 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.