More

  Skype te lasă să blurezi fundalul în timpul apelurilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft introduce Blackground Blur pentru utilizatorii Skype Noua funcție este disponibilă pentru toți cei care folosesc ultima versiune de Skype pe desktop sau laptop. Pe scurt, trebuie să știi că Skype te lasă să blurezi fundalul în timpul apelurilor importante.

  Funcția va permite celor care sunt într-un apel video să blureze fundalul în timpul conferințelor importante. De fapt, nu contează dacă e o conferință cu un client sau cu familia. Pur și simplu Skype te lasă să blurezi fundalul pentru a ascunde fundalul de ochii oricui.

  Skype te lasă să blurezi fundalul de ochii curioșilor

  Anul trecut a fost introdusă o funcție AI Background Blur asemănătoare pentru utilizatorii Microsoft Team.

  Background blur în Skype și Team folosește inteligența artificială (AI). Antrenată în detectarea formei umane. Pentru a te ține pe tine în focus pe durata apelului. Această tehnologie este antrenată și pentru a detecta părul, mâinile, brațele. Lucru care face ca apelul cu fundal blurat să fie relaxat și cu nimic diferit de un apel video normal.

  Utilizatorii Skype găsesc opțiunea Background Blue mergând cu cursorul mouse-ului în partea de jos a ecranului. În timpul în care sunt într-un apel trebuie să caute butonul de video. Apoi, pur și simplu dau click-dreapta pe el și activează ”blur my background”. Astfel, fundalul iese din focus.

  Microsoft face tot posibilul ca fundalul să fie întotdeauna blurat. Dar, nu poate garanta că asta se va întâmpla de fapt tot timpul. Așadar, țineți cont totuși de detalii din spatele vostru cât timp sunteți într-un apel video.

  Pe de altă parte, efectul de blur este destul de atractiv în general. Oferă o notă profesională apelului video și ajută interlocutorul să se concentreze pe cel care vorbește.

  Voi ce părere aveți despre funcția AI Background Blur de la Skype? Folosiți Skype? Aveți de gând să o activați? Lăsați-ne părerea voastră în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.