More

  Săptămâna GOLD la PC Garage oferă GRATIS asamblarea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Săptămâna GOLD la PC Garage are loc în perioada 11 – 17 februarie 2019. Este vorba despre o campanie, dedicată utilizatorilor de PC care prețuiesc performanța și eficiența. Dar şi serviciile de calitate, prestate la cele mai înalte standarde. În această perioadă, clienții magazinului pot beneficia gratuit de asamblare GOLD.

  PC-urile de ultimă generație, construite din componente alese separat, asigură întotdeauna cel mai ridicat nivel de flexibilitate. Ca de altfel și capabilități cât mai apropiate de nevoile utilizatorului, indiferent dacă acesta este student, liber întreprinzător sau pasionat entuziast de jocuri.

  Regula se menține pentru orice scenariu de utilizare sau mediu de lucru – de la divertisment și programare, până la editare foto și video sau jocuri.

  Asamblarea unui astfel de sistem presupune însă un anumit nivel de experiență. Ca să nu mai spunem de cunoștințe hardware și îndemânare, pe care nu toți utilizatorii le posedă. Din acest motiv, PC Garage oferă servicii profesioniste de asamblare, împărțite în funcție de necesități și buget.

  Săptămâna GOLD la PC Garage

  Nu rata săptămâna 11-17 Februarie 2019. O perioadă în care poţi beneficia de asamblare Gold gratuită. Bonus pentru componentele achiziționate de la PC Garage.

  Cei care se hotărăsc să profite de oferta magazinului, vor beneficia din start de un avantaj financiar în valoare de 179 Lei. Dar vor primi și o serie de alte beneficii, de ordin tehnic. Este eliminat riscul unei selecții de componente incompatibile. Alegerile utilizatorului fiind verificate în prealabil de specialiștii PC Garage, care vor oferi şi recomandările necesare în eventualitatea unor probleme.

  Dispare posibilitatea deteriorării unor componente din cauza manipulării necorespunzătoare sau montării greșite. Acestea fiind montate de profesioniști. Este garantată funcționarea sistemului în parametri optimi. Asta pentru că echipa PC Garage realizează un wire management de excepție. Astfel, pe lângă îmbunătățirea aspectului estetic, este maximizat fluxul de aer în carcasă. Acest lucru reduce temperaturile la nivelul componentelor, diminuând totodată și nivelul de zgomot.

  Ca rezultat, PC-ul arată mai bine și are un comportament general net superior. Promițând totodată fiabilitate pe termen lung.

  O altă etapă a asamblării GOLD este instalarea unui sistem de operare de test și rularea de programe de test și benchmark. Astfel, este verificată funcționalitatea sistemului ca întreg în condiții de solicitare.

  Reduci riscurile la instalare

  De asemenea, este exclusă situația neplăcută a achiziționării unei componente cu defecte din fabrică. Aceasta fiind depistată și înlocuită de specialiști, înainte de predare. Dacă achiziția cuprinde și un sistem de operare, acesta este instalat înainte de livrare. Astfel că utilizatorul primește un PC “la cheie”, fără efort. Iar pe perioada campaniei, fără costuri suplimentare.

  Dincolo de teorie, avantajele unei asamblări de calitate sunt descrise și în imagini. Acestea putând fi vizionate de oricine, pe pagina de Facebook PC Garage, pe Instagram și pe canalul de Youtube. Acolo, sunt atât exemple de sisteme asamblate și testate, cât și tutoriale How-To și recenzii video ale componentelor. Ele pot fi folosite de clienții PC Garage ca instrumente de ajutor în efectuarea alegerilor și luarea deciziilor.

  Cum beneficiezi de săptămâna GOLD la PC Garage

  Clienții PC Garage care doresc să beneficieze de săptămâna GOLD, trebuie doar să aleagă componentele dorite. Eventual după consultarea cu un expert tehnic, prin căsuța de chat din site. Și nu trebuie să uite să adauge în coșul de cumpărături și asamblarea GOLD din rubrica Servicii. Mai departe, profesioniștii PC Garage vor realiza montarea sistemului!

  Săptămâna GOLD la PC Garage are loc în perioada 11-17 februarie 2019. Aceasta se aplică exclusiv produselor achiziționate de pe site-ul www.pcgarage.ro. De asemenea, la alegerea carcaselor și a surselor de alimentare, trebuie ţinut cont ca acestea să fie eligibile pentru asamblarea GOLD.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.