More

  Apple iPhone 7 și 8 se întorc în Germania cu Qualcomm

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple reia vânzările iPhone 8 și 7 (versiunile Plus) în Germania. Asta după ce în decembrie 2018 compania a primit interdicție de vânzare. La baza interdicției a stat un brevet Qualcomm legat de tehnica de alimentare cu energie. Care ține de îmbunătățirea eficienței energetice a amplificatoarelor de putere cu frecvență radio. Apple iPhone 7 și 8 se întorc în Germania.

  Noul stoc de telefoane au doar procesoare Qualcomm. Apple a declarat că nu va mai folosi modemuri Intel în iPhone-urile vândute în Germania. De fapt, problema nici măcar nu era legată de procesoarele Intel. Ci avea de-a face cu cipurile suplimentare de la Qorvo.

  Apple iPhone 7 și 8 se întorc în Germania

  Qualcomm a câștigat încă o bătălie cu Apple. De data aceasta în Germania. Potrivit unui complet de judecată din Germania, iPhone 7 și 8 cu Intel încalcă un un patent Qualcomm.

  Astfel, a fost interzită comercializarea unităților iPhone de la Apple. Potrivit unui comunicat Apple, iPhone XS, XS Max și XR nu încalcă patentul Qualcomm și vor rămâne în magazine.

  Apple iPhone 7 și 8 se întorc în Germania cu Qualcomm

  Între timp, Qualcomm a avut succes în interzicerea iPhone X, 8 și a modelelor mai vechi în Chiar. Dar de data aceasta pentru încălcarea altui patent. Producătorul Qualcomm urmărește să întrerupă vânzarea iPhone XS și XR în China, de asemenea.

  Noua generație iPhone XS și XR utilizează procesoarele Intel cu probleme. Deși Apple s-a mutat de la Qualcomm, furnizorul asigură în continuare procesoare pentru modelele mai vechi.

  Apple a declarat joi că va relua vânzarea modelelor iPhone mai vechi în magazinele din Germania. Unde au fost interzise anul trecut din cauza unei hotărâri privind încălcarea brevetului.

  Apple a declarat că nu are de ales. Trebuie să nu mai folosească modemuri de la Intel Corp în iPhone pentru a rămâne în Germania. Trebuie să se conformeze deciziei privind încălcarea brevetului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.