More

  NAVITEL R600 Quad HD e disponibilă în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Camera auto NAVITEL R600 Quad HD e disponibilă în România. Este un dispozitiv de înaltă calitate, cu o rezoluție video extrem de ridicată.

  NAVITEL R600 Quad HD este o cameră auto  DVR cu un procesor nou, mai puternic. Aceasta furnizează imagini de calitate excelentă pentru înregistrări clare. Obiectivul este din sticlă în patru straturi. Dispozitivul are un design modern și este foarte util atât pe drum cât și în parcare pentru „securizarea” automobilului.

  Noul DVR se diferențiază de legendarul modelul R600 prin rezolutia video Quad HD superioară. Desigur, suportă în continuare și înregistrare FullHD la la 60fps.

  Numele Quad HD reflectă rezoluția de 2560 x 1440 pixeli. Adică de patru ori mai mare decât rezolutia HD, de 720p. Quad HD sau prescurtat QHD, este un standard de rezoluție mai nou, utilizat pe scară largă pentru monitoarele de calculator, laptop-uri și smartphone-uri.

  NAVITEL R600 Quad HD are un unghi panoramic de vizualizare de 170°

  Toate fișierele pot fi stocate pe un card suplimentar microSD de până la 256 GB.

  NAVITEL R600 Quad HD are un ecran cu o rezoluție de 960 x 240 pixeli, de 2 inch. Microfonul încorporat oferă o înregistrarea audio de înaltă calitate.

  Funcția G-senzor salvează videoclipuri importante în caz de urgență. Aceasta se activeaza la accelerație sau franare brusca, rotația mașinii și alte situații extraordinare care o declanșează. În astfel de cazuri, fragmentele video vor fi marcate ca imagini speciale și vor fi protejate de suprascriere.

  O altă funcție importantă este modul de parcare. NAVITEL R600 Quad HD poate detecta vibrații sau mișcări și poate începe înregistrarea chiar și atunci când mașina este parcată, șoferul este absent și dispozitivul este oprit.

  R600 Quad HD poate fi instalat cu usurință în mașină cu ajutorul accesoriilor incluse în pachet. Simplu, lipind banda 3M de pe bază direct pe parbriz. Acest model se livrează cu un voucher ce va permite utilizarea aplicației de Navigatie GPS, Navitel Navigation, gratuit timp de un an. O puteți instala de pe Play Store sau App Store.

  Acest nou model, Navitel R600QHD, este dinsponibil începând din aceasta lună în magazinele online. Pentru o perioadă limitată și într-un pachet bundle având card microSD de 64GB inclus. De la eMAG o puteți achiziționa cu 480 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here