More

  Depanero este service autorizat Apple în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Service-ul autorizat eMAG devine service-ul autorizat al unuia dintre cei mai mari producători de telefoane. Depanero este service autorizat Apple în România.

  Depanero a primit cerficarea de la compania din Cupertino. Rămâne de văzut dacă acest lucru va aduce sau nu un plus de imagine firmei Depanero. Dacă este să luăm în calcul numeroasele plângeri din online, Depanero are un portofoliu generos de clienți nemulțumiți.

  Depanero este unul dintre cele mai mari service-uri din România. Peste 25.000 de clienți apelează lunar serviciile companiei. Poți repara aici produse electro IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile.

  Depanero este service autorizat Apple

  În România, doar 4 service-uri sunt autorizate să repare produse Apple. Printre acestea se numără și Depanero. Mai puteți apela la iStyle, Cordon Electronics și Vox.

  Depanero apare de două zile pe lista centrelor autorizate de Apple pentru piața din România. Descrierea de pe Google Maps confirmă că depanero va repara produse Apple. Mai exact, Mac-uri, iPad-uri, iPhone-uri, Apple Watch-uri, Apple TV-uri, iPod-uri și Beats. Toate la standardul impus de gigantul american.

  Dacă ai un aparat defect, introduci marca și modelul pe site-ul Depanero. În principiu, în 2 pași simplu spui ce defect are produsul, completezi un formular și vine la tine curierul pentru a-l duce în service.

  Când am avut un produs defect și l-am înscris pe site-ul Depanero, la mine nu a funcționat acest proces. A fost o eroare în aplicație în primă fază. Apoi, am reîncercat pe site, ca în cele din urmă să sun în call center.

  După trei încercări am reușit să iau legătura cu un tehnician și s-a rezolvat problema.

  Voi ce experiențe ați avut până acum cu Depanero? Ce produse ați reparat până acum în service? Scrieți-ne în comentarii experința voastră și spune-ține cum e bine să procedeze și alți utilizatori.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.