More

  Razer anulează lansarea Razer Phone 3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Razer anulează lansarea Razer Phone 3. Compania a concediat mare parte dintre angajații din divizia mobile.

  Producătorul de echipamente periferice pentru PC încerca să intre pe piața smartphone pentru gaming și divertisment. Din păcate, nu a reușit decât să sufere un declin.

  Planurile Razer par să fi fost prea ambiţioase. Producătorul a încercat să construiască o bază numeroasă de cumpărători fideli livrând un produs de nişă cum este Razer Phone.

  Razer anulează lansarea Razer Phone 3

  Razer a fost nevoit să concedieze cea mai mare parte a personalului angajat la divizia Mobile. Compania a păstrat doar resursele suficiente pentru asigurarea de suport tehnic şi software pentru produsele smartphone. Dar e vorba doar despre cele deja aflate în posesia consumatorilor finali.

  Decizia a afectat planurile pentru lansarea Razer Phone 3. Acestea au fost suspendate pe ternem nelimitat. Compania promite, totuși, că va livra mult aşteptata actualizare la Android 9 Pie către posesorii de telefoane Razer Phone 2.

  Reprezentanții Razer nu abandonează cu totul planurile de extindere în piaţa smartphone. Aceștia promit noi proiecte pe segmentul mobile.

  Razer a fost forțat să ia măsurile drastice le fondul vânzărilor slabe de telefoane mobile.

  Razer precizează că doar 2% din numărul total de angajaţi au fost efectiv concediaţi. Restul angajaţilor diviziei mobile sunt incluşi într-un plan de „reorganizare a activităţii”. Plan menit să concentreze resursele companiei pe dezvoltarea altor produse cu marje de profit atractive.

  Razer Phone a apărut pe piața de gaming în 2017. În 2018, Razer Phone 2 a fost declarat unul dintre cele mai bune telefoane de gaming de pe piață.

  Să sperăm că Razer nu vă abandona și va lansa anul acesta Razer Phone 3. Chiar dacă acest lucru se va întâmpla ceva mai târziu.

  Ai folosit vreodată un smartphone de gaming Razer? Dar alte produse lansate de producător. Ce părere ai despre ele? Scrie-le în comentarii.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.