More

  Telefonul pliabil Huawei – dat de gol de un panou publicitar

  Telefonul pliabil Huawei – dat de gol printr-un panou publicitar instalat înainte cu o săptămână de MWC 2019. Dezvăluirea telefonului pliabil Huawei este de fapt o reclamă la eveniment.

  Huawei se pregătește să lanseze Huawei Mate X. Potrivit Engadget, Huawei confirmă panoul publicitar și spune că produsul din reclamă este real.

  Noul telefon pliabil de la Huawei este așteptat să fie lansat la Mobile World Congress 2019. Noi nu am primit invitație la lansare. Ni s-a spus că putem să vedem noile produse la standul din cadrul congresului. Așadar, nu judecați dacă nu aveți imagini de la fața locului. Unele lucruri nu țin de noi. Pur și simplu există situații când brandurile nu vor să comunice tuturor.

  Telefonul pliabil Huawei – dat de gol de un panou publicitar

  Revenind! În cadrul unei ședințe cu investitorii de luna trecută, CEO-ul Huawei, Richard Yu a confirmat planurile companiei. Spunea la acel moment că gigantul plănuiește să aducă pe piață un smartphone pliabil. Acest lucru se va întâmpla în cadrul evenimentului anual.

  ”Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem cu voi în Barcelona, în februarie. Unde vom lansa primul smartphone 5G cu ecran pliabil”, spunea acesta.

  Telefonul pliabil Huawei va fi lansat la câteva zile de când Samsung a lansat Galaxy Fold. Ecranele pliabile sunt așteptate să fie noul trend în materie de smartphone-uri. LG și Xiaomi experimentează, de asemenea, această funcție.

  Nu știu dacă sunteți la curent cu scandalul în care se adâncește Huawei peste tot în lume. Gigantul chinez este acuzat de spionaj în SUA și Polonia. Din Australia și Noua Zeelandă deja a fost exclus. Așa că, să nu vă mire dacă vedeți tot mai des titluri cu afirmația ”Huawei spionează!”. Sigur o să tot fie!

  Subiectul este unul mai serios decât ne-am imagina. Așa că am luat presa străină la mână să înțeleg mai bine situația și să vă explic și vouă pe larg totul. Provocările întâmpinate de Huawei în 2018 – 2019

  Dacă aveți anumite curiozități de la MWC 2019, așteptăm să ne scrieți în continuare. De duminică seară, 24 februarie, suntem la Showstoppers. Apoi, trecem pe la cât mai multe lansări din tehnologie posibile. Venim cu noutăți și așteptăm cu interes feedback-ul vostru.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here