Primul showroom cu eMAG Express din Pitești

Mădălina Gănescu
- 27.02.2019, 14:25 în Servicii
3

SHARES
Primul showroom cu eMAG Express

eMAG deschide primul showroom cu eMAG Express din Pitești. Acesta le oferă clienților mai multă autonomie prin intermediul noului serviciu eMAG Express. Clienții vor avea posibilitatea să ridice produsele direct de la raft, fără ajutorul unui consultant. Cu o suprafață de 460 de metri pătrați, noul showroom este amplasat într-o zonă ușor accesibilă, în incinta Pitești Retail Park, Galeria Auchan Bradu.

Primul showroom cu eMAG Express din Pitești

Silviu Gugui, director retail eMAG:

„eMAG vine în sprijinul clienților săi cu un spațiu mult mai mare. Amplasat în cel mai important și modern centru comercial din localitate. Pe fondul dezvoltării accelerate a orașului Pitești, ca rezultat a numeroase investiții private.

În premieră pentru modelul promovat în showroom-urile eMAG, introducem la Pitești serviciul eMAG Express. Menit să eficientizeze procesul de cumpărare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fără implicarea consultanților din magazin.”

Până acum, clienții eMAG din Pitești puteau ridica personal comenzile din punctul de livrare din oraș, sau de la oficiile poștale partenere.

Serviciul eMAG Express este disponibil pentru următoarele game de produse: electrocasnice mici, accesorii, îngrijire personală.

În perioada 1-3 martie, clienții au la dispoziție reduceri suplimentare în showroom-ul eMAG din Pitești. De până la 15%, pentru orice produs achiziționat.

Reducerea suplimentară se aplică la:

telefoanele Samsung, televizoare, laptopuri HP, produse de îngrijire personală, electrocasnice mari și mici, climatizare și sisteme de încălzire, bricolaj.

Totodată, clienții eMAG au la dispoziție mai multe modalități de plată sigure și rapide, îndreptate către nevoile și dorințele lor. Astfel, clienții pot achita cumpărăturile folosind cardul de cumpărături eMAG-Raiffeisen sau cardurile partenere, care le oferă până la 24 de rate fără dobândă.

Oferta completă disponibilă în primele trei zile de la deschidere. Doar în magazinul eMAG din Pitești, poate fi accesată la următorul link: https://www.emag.ro/campaign/relocare-pitesti?preview=true. Întrebările și recomandările le așteptăm în comentarii!

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!