More

  AOC anunță AOC G2868PQU, un nou monitor de gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AOC anunță AOC G2868PQU, un nou monitor de gaming. Acesta are o diagonală de 28” (71.1cm) cu rezoluție Ultra HD / 4K (3840×2160 pixeli).

  Display-ul aduce un panou de generație nouă de tipul TN HDR-ready cu un timp de răspuns de 1 ms. AOC G2868PQU dispune de tehnologia AMD FreeSync. Aceasta elimină blocajele cadrelor și deformarea imaginii cauzate de diferența cadrelor furnizate în joc de către placa video cu cea a monitorului.

  Toate aceste îmbunătățiri asigură o experiență 4K fluidă în jocuri. Monitorul va fi  disponibil în Europa începând cu luna aprilie 2019.

  AOC anunță AOC G2868PQU – Gaming în culori clare și vii

  AOC G2868PQU este un monitor de gaming. Cu accente roșii și negre și suport ergonomic cu o înălțime de 130 mm, reglabil în înălțime.

  Monitorul este echipat cu un nou panou de tip TN de 28”. Acesta acoperă 102% din sRGB și 82% din gama de culori AdobeRGB. Astfel că utilizatorii nu vor vedea doar de 4 ori mai multe detalii decât pe un ecran Full HD, dar vor experimenta culori vii.

  Imaginea monitorului  este extrem de clară, cu ajutorul unei densități de 157,35 ppi (pixel pe inci). Utilizatorii plăcilor video AMD se bucură de o experiență fluidă a cadrelor și o rată de împrospătare de până la 60Hz datorită tehnologiei AMD FreeSync.

  Adaptabil la mediul din jur

  AOC G2868PQU are un design minimalist, dar oferă o gamă largă de personalizare. Suportul elegant este reglabil la înălțimea de 130 mm. Astfel încât utilizatorii pot poziționa monitorul în funcție de nevoile individuale ale acestora.

  Mediile luminoase nu reprezintă o problemă pentru model, datorită luminozității ridicate de 300nits. Atunci când este utilizat în condiții de lumină scăzută/noapte, modul Low Blue Light este menit să reducă oboseala ochilor.

  Îmbunătățiri cu focus pe gaming

  La fel ca seria AGON, G2868PQU este de asemenea echipat cu următoarele caracteristici specifice pentru gaming:

  – Cu AOC Game Color, utilizatorii pot ajusta saturația culorilor în cazul în care imaginea este monotonă sau conține o saturație fadă.

  – Cu ajutorul AOC Shadow Control, utilizatorii pot alege nivelurile de umbră, pentru a lumina zonele întunecate și invers. Cu scopul de a vedea mai bine și mai detaliat zonele prea întunecate sau prea luminoase, fără a afecta întreaga imagine.

  – AOC Game Modes beneficiază de modificări specifice în funcție de fiecare gen de joc (FPS, Racing, RTS), plus 3 moduri personalizate de către utilizatori.

  – Cu AOC Dial Point, gamerii pot plasa ținta în jocurile FPS cărora le lipsește un punct de țintire, pentru a îmbunătăți precizia.

  AOC G2868PQU este disponibil începând cu luna aprilie 2019 la  un preț estimativ de 1749 Lei.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.