More

  Am pierdut poze si filmari din telefon – Nu se mai întâmplă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am pierdut poze si filmari din telefon! E o afirmație pe care o auzim atât de des. Chiar recent, la Mobile World Congress 2019 am auzit asta de la Mădălina. Care, dacă m-ar fi ascultat din timp, ar fi fost mai puțin ghinionistă.

  Synology DS file este cea mai bună soluție, dacă vrei să te ferești de momente mai puțin plăcute. De ce spun asta?

  Îmi iubesc nespus de mult soția. Este partenerul meu de viață, partenerul meu de drum. Nu în ultimul rând este partenerul meu de muncă.

  Dar, câteodată, mă face să mă urc pe pereți! Deși rare cazurile, am avut un astfel de episod chiar în timp ce eram la MWC 2019. Știți foarte bine că noi realizăm clipuri video. Pentru acest lucru avem nevoie de imagini video.

  Aceste imagini le filmăm fie cu Philips G80, GoPro Hero7 Black Edition, fie cu Galaxy Note8 și Note9. Cu G80 și GoPro nu există nicio problemă în gestionarea și extragerea fișierelor video.

  Pe mobil, lucrurile tind să devină mai complicate, mai ales atunci când nu este vorba despre smartphone.

  Am pierdut poze si filmari din telefon – Ai back-up cu Synology DS file

  Smartphone-ul oferă un avantaj foarte mare: posibilitatea integrării unui sistem de back-up. De ce spun acest lucru? Pentru că noi am reușit performanța de a “pierde” mai multe poze și clipuri realizate la standul Samsung, de la MWC 2019.

  Spun noi, pentru că era telefonul ei, dar este vina mea, DEȘI ea avea setat un sistem de back-up automat pe sistemul NAS, pe care îl avem instalat acasă.

  Desigur, soluția este setată pe Galaxy Note9, pe care Mădălina îl folosește, dar niciodată nu este pornită. Am mai vorbit despre această soluție și voi trece rapid prin ce presupune ea.

  Noi am folosit un Synology DS218 cu medii de stocare Seagate Ironwolf pentru NAS. Avantajul pe care Synology îl aduce constă în multitudinea de aplicații care este disponibilă utilizatorilor. Pentru dispozitivele mobile, Synology are aplicații pe care le găsim în Google Play Store.

  Astăzi vă voi vorbi despre aplicația DS file. Această aplicație oferă utilizatorilor, pe de o parte acces la fișierele pe care le au stocate pe NAS și, poate cel mai important lucru, oferă posibilitatea de back-up a fotografiilor și clipurilor video de pe dispozitiv.

  Configurare foarte rapidă

  Aplicația este extrem de simplu de utilizat. După ce ai introdus credențialele de logare la soluția NAS, vei putea vizualiza toate fișierele stocate. Backup-ul automat poate fi configurat din meniul principal, sub Photo Backup.

  Aici va trebui să introduci credențialele, dacă, nu ai facut-o deja, stabilești folderol în care pozele de pe dispozitiv să se salveze, bifezi opțiunea de încărcare numai atunci când ești conectat la rețeaua wireless, iar dacă vrei să încarci numai pozele, fără video, poți bifa “Upload photos only”.

  Este atât de simplu. Eu o am tot timpul pornită, iar ori de câte ori mă conectez la rețeaua wireless, aplicația face un backup automat. Atât mai trebuie să o învăț și pe Mădălina ca, din când în când, să o mai pornească, atunci când știe că face foarte multe poze, mai ales poze de care avem nevoie și pe care nu ne permitem să le pierdem.

  Aceasta este aplicația DS file pentru Synology Disk Station. Dacă aveți întrebări vă rog să le lăsați în comentarii.

  Cei interesați pot găsi mai multe articole despre Synology și soluțiile de tip NAS pe site-ul nostru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.