More

  Ce spune Huawei despre pozele DSLR din campania P30

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei explică publicarea pozelor „înșelătoare” pentru promovarea telefonului P30 Pro. Subiectul a ajuns în atenția tuturor, motiv pentru care reprezentanții companiei au oferit și o explicație oficială. Huawei sugerează că publicul s-a grăbit să judece pozele. Ce spune Huawei, de fapt, aflați din rândurile de mai jos.

  Ce spune Huawei într-un comunicat pentru Android Authority

  „Am vrea să repetăm că acele imagini sunt, de fapt, doar postere teaser. Și am dorit doar să atragem atenția asupra noilor funcții care vor fi pe Huawei P30.

  Funcția la care se referă Huawei pentru P30 este zoom-ul optic impresionant de 10x. Funcție pe care o aduce în premieră în 2019 pe unul dintre telefoane.

  Huawei a obținut licențele pentru imaginile originale. Iar posterele sunt reprezentări artistice ale funcțiilor menționate. Vrem să profităm de oportunitate și să mulțumim mass-mediei pentru interesul acordat posterelor noastre.”

  Nu este prima dată când Huawei recurge la astfel de tactici. Un scenariu asemănător am văzut și anul trecut în promovarea Nova 3. La acel moment s-a dovedit că imaginile de promovare erau realizate cu un DSLR Canon.

  P30 Pro promite o îmbunătățire simțitoare în ceea ce privește calitatea zoom-ului. O funcționalitate la care toate telefoanele întâmpină provocări din motive ce țin de construcția lor.

  Imaginile prin care Huawei a indus publicul în eroare sunt cu vulcanul indonezian. O fotografie care ar fi fost realizată în 2009 de către fotograful Tom Pfeiffer.

  vulcan huawei

  Și ar mai fi imaginea cu rățuștele și copilul. Fotografie care ar fi fost realizată de de fotograful Jake Olison în 2016.

  Compania din China spune că are ”multe de anunțat” în săptămânile ce urmează. Desigur, evenimentul Huawei P30 are loc pe 26 martie în Paris. Așa că ne așteptăm să află mai multe despre noile tehnologii ale camerei și nu numai.

  Desigur, Huawei nu menționează că imaginile respective au fost făcute cu Huawei P30 Pro. Dar, voi ce ați înțelege din astfel de postări?

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.